Изненада! Павел Колев отново обяви, че напуска Локо (Пловдив)

Той изнесе доста пикантни информации от клуба

Изненада! Павел Колев отново обяви, че напуска Локо (Пловдив)

Изпълнителният директор на Локомотив Пловдив изнесе скандални разкрития за ситуацията в Локомотив Пловдив, като заяви, че вероятно ще напусне клуба.

„Нямахме футболни аргументи да се противопоставим на Левски. Получихме гол без положение. След това при една малко спорна ситуация, падна и втори гол. Психологически нещата станаха сложни. Това за съжаление е върха на айсберга. Отборът като отбор, отдавна изпревари клуба като развитие. Аз и Илко Пиргов не виждаме как клубът може да догони отбора. Клубът дърпа отбора назад“, каза Колев.

„Ние с Илко Пиргов не сме си намерили имената на улицата. Ако няма разрешение на проблемите няма как да продължим да работим. През юли имахме сътресения, в които доста ясно показах, че нямам намерение да ставам параван за неща, които нито са съгласувани с мен, нито ми харесват. Бих предпочел да гледам хората в очите и когато ми задават въпроси какво се случва в Локомотив, затова и говоря в момента. Така, както сме тръгнали, нещата няма да свършат добре. Има сериозно напрежение, което стига до ексцесии между основните акционери в Локомотив Пловдив. Нещата преминават границите на добрия тон и ние с Илко Пиргов сме по средата на тези отношения, което се отразява зле“, заяви Колев.

„През последните 4-5 месеца вкарахме плащанията в ритъм. Няма да коментирам какво сме заварили, защото е традиционна тема. Аз не съм от тези, които се оплакват. Опитахме да погасим част от задълженията и в интерес на истината, това, което мога да кажа, че през последните 4 месеца заплатите се плащаха сравнително на време и парите бяха изкарани от самия клуб. За съжаление често средствата, които Локомотив Пловдив успя да генерира, не влизаха в Локомотив Пловдив. Въпреки моите настоявания, да разбера къде отиват тези пари, не получих отговори. Единствено за част от сумите, които ми беше казано, че се дават на Миньор Перник на заем и щели да бъдат върнати. Тези средства в Локомотив Пловдив не съм ги видял“, разкри още Колев.

„Имаме огромен проблем с екипировката. Подписан е договор, който още не мога да изплатя с тези средства. Да не говорим, че самата екипировка не е налична. Който е избирал фланелката да дойде да обясни защо футболистите нямат екипи. Защо генерираме поръчки от онлайн магазина и не можем да ги изпълним. Защо средствата от този онлайн магазин не влизат в Локомотив Пловдив, а отиват другаде. Още редица въпроси, на които не получих отговор.

Може би се очакваше от нас да ходим по вода, за да докараме фланелки от Китай.

Стигнахме дотам, че отборът бе заплашен да не бъде настанен във Враца. Това не отива за клуб като Локомотив Пловдив“, каза Колев.

„В тази обстановка имаме претенции да се борим за челни места и да се конкурираме с големите клубове в България. Това е меко казано несериозно. По тази причина аз не виждам смисъл да се боря повече, защото очевидно в Локомотив Пловдив се решават на друго място, а не на Лаута. Акционерите са двама. Това са разговори, в които не участвам. Имам грижата да защитавам интересите на клуба и това правя в момента. Ако не го направя ставам мълчалив съучастник, което няма да допусна. Обръщам се към феновете, защото те винаги са зад клуба“, допълни още Павел Колев.

„Аз съм на трудов договор, най-вероятно, ако няма промяна, няма да продължа да работя.

Много неща трябва да се променят. Имахме уговорка, при която оперативното управление на клуба трябваше да зависи от нас, да структурираме селекционния процес. Това не виждам как да се случи, защото има центрове на власт, които са извън клуба и там се вземат решенията и сме изненадани какво се случва“, каза още Павел Колев.

Крушарски: Когато изпуснеш питомното, гониш дивото колкото си искаш

"Защитата ни е идеална", обяви той

Томаш след загубата: Искам да се боря за шампион и да печеля купи

"Това не зависи изцяло от мен", заяви треньорът на Локо (Пловдив)

Шампионският отбор на Локо (Пловдив) се завърна на "Лаута"

Те бяха специален гост на домакинската среща с Левски

ЗА ПРЕСТИЖ: Левски обърна Локо (Пд) на "Лаута"(ВИДЕО)

"Сините" победиха "смърфовете" за успех с 2:1 в Пловдив

Локо (Пловдив) остава без Евандро за мача във Варна

Вижте и цялата група на "смърфовете"

Локо (Пловдив) ще бъде без петима играчи за мача с ЦСКА 1948

Вижте и кои са те

Френски гранд иска звездата на Локо (Пд)

Нтело прави все по-силно впечатление

СЕРИЯТА ПРОДЪЛЖАВА! Лудогорец ликува на "Лаута"(ВИДЕО)

Късна драма и болезнен за Локо (Пд) герой

Локо Пд със "синьо" оръжие на "Овча Купел"

Мартин Петков картотекиран

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки