История на бъдещето - филм за възхода на волейболния Левски

С него се дава старт на програма "Съмишленик" за сезон 2024/2025

История на бъдещето - филм за възхода на волейболния Левски

На 15 май в спортна зала "Левски София" е премиерата на документалния филм "История на бъдещето" - емоционален видео разказ за оживялата мечта за волейболен клуб "Левски" през 2016 г. и пътя към най-високите цели до изграждането на най-добрата школа в Европа. На специалното събитие ще бъде даден и официален старт на дарителската програма "Съмишленик на ВК Левски София" за новия сезон. Тя бе създадена през 2023 г. Чрез нея всеки желаещ има възможност да подкрепи мисията на клуба - да изгражда и развива български професионални състезатели, треньори и достойни членове на нашето общество. Съмишлениците, ставащи част от "синьото" семейство, подкрепят директно клуба по пътя му за изграждането на "Най-добрата волейболна школа в Европа".

Именно талантите, раждащи се и развиващи се в собствената школа, са и главни герои във филма "История на бъдещето". А в първия сезон, в който редица ангажирани с доброто хора се включиха в дарителската програма, изграденият от "свои момчета" "Левски" стана шампион във волейболното първенство на България за мъже, а "сините" момичета от възстановения женски отбор спечелиха бронзовите медали при дамите. Талантите от школата пък продължават с високите постижения в първенствата в своите възрасти и дават вяра за по-доброто бъдеще и на представителните ни национални отбори.

С премиерата на филма на 15 май ще се постави и началото на програмата "Съмишленик" за сезон 2024/2025.

Програмата е разделена на три нива на дарителство - златно, сребърно и бронзово. Всеки, включил се в нея, става "Съмишленик" на ВК "Левски София". И получава редица възможности и изненади от своето волейболно семейство - от безплатен достъп до всички домакински срещи на отборите на "Левски", вписване в "Стената на Съмишлениците", възможност за присъствие на тренировки, индивидуални снимки с отборите, официални срещи с отборите, покани за специални събития на клуба, дори и възможност за пътуване с отбора за мач от първенството с официалния автобус.

Всеки желаещ може да стане "Съмишленик" на ВК "Левски София" много лесно - влиза на официалния сайт levskivc.bg, попълва кратка регистрационна форма и вече е част от историята на бъдещето.

В името на още по-големия успех на каузата основният спонсор на ВК "Левски София" - Garitage Park, ще удвои всички приходи от дарителската програма, постъпили в първия месец от новата кампания - от 15 май до 15 юни.

Филмът "История на бъдещето" пък е нагледного доказателство, че си струва да инвестираме в развитието на българските деца, а по този начин и в развитието на България. 

Новата "синя" приказка стартира преди 8 години, когато съдбата среща Владимир Николов с двама умели предприемачи и големи фенове на волейбола - Давид Давидов и Атанас Гаров, чиито животи също се променят и сърцата им вече бият изцяло в ритъма на волейболните топки в ръцете на стотиците момчета и момичета, преследващи своите мечти в новопостроената спортна зала "Левски София".

Премиерната прожекция на филма "История на бъдещето" на продуцента Иван Петров идва в изключително емоционален момент - след спечелването на шампионската титла на България при мъжете, отново, след 15 години, и заслужените бронзови медали при жените от възстановения отбор на "сините" при дамите.

За да отбележат специалния момент с фантастичната публика на "Левски", подкрепяща горещо раждащите се в школата звезди на бъдещото на българския волейбол, от клуба решиха да направят подарък за феновете. Освен специалните гости, съмишленици и партньори, подкрепящи мисията на "Левски" да изгражда шампиони на игрището и в живота, на премиерата на филма ще имат възможност да присъстват и 250 привърженици. Всички присъстващи ще имат щастието да се срещнат и с шампионите от мъжкия тим, както и с шампионите на бъдещето от женския.

За да имат шанса да бъдат част от премиерата на "История на бъдещето", феновете трябва да се регистрират на специалния сайт: www.historyofthefuture.film.

Много изненади очакват присъстващите на събитието на 15 май. А то ще е повече от премиера, както от клуба вярват, че създават "повече от спорт".

Организаторите на TroyanRun – По стъпките на Левски почетоха паметта на Апостола

Редица публични институции осигуриха награди с патриотична насоченост за състезанието

Половинката на защитник от Милан пак нагорещи страстите

Вижте ослепителната Зоуи Кристофоли

Секс скандал с японски национал

Вижте подробности

Енцо Фернандес се извини за расистките обиди

"Съжалявам от сърце за каченото видео"

Братът на Михаел Шумахер обяви, че е във връзка с мъж

Ралф Шумахер направи признанието в социалните мрежи

FastPay с жест към своите клиенти заради финала на Евро 24

Удължено време за част от касите

Тандемът син и баща Тheo, Теди Джорджо и българският хандбал покоряват Европа с уникалeн видеоклип

Вижте подробности

ЦСКА разкри символите на новия екип

Вижте какви са

Стефка Костадинова: Мисълта, че си първи изяжда успеха (ВИДЕО)

Шашнах се до Марадона и Пеле на Спортните Оскари