Бразилският нападател Неймар се забърка в пореден скандал. Медиите в родната му разказват, че той се е сбил в нощен клуб в Рио де Жанейро.
 
Екшънът станал по време на концерт на популярния местен изпълнител Тиагиньо. Неймар е присъствал на събитието с бременната си приятелка Бруна Бианкарди, която невярващо е гледала как футболистът нападнал друг посетител на заведението. Двамата започнали да си разменят удари и обиди. ВИДЕО от скандалната ситуация е разпространено в социалните мрежи от журналиста Луиз Бачи и много бързо се превръща в хит.
 
Причината за сбиването вероятно е поведението на Неймар, който закачал две посетителки на заведението, въпреки че бил в компанията на своята бременна приятелка. Една от жените обаче била със своето гадже и това породило скандал, а след това се стигнало до сбиване.
Мелето се разминало без сериозни последствия. Неймар и другият участник в боя били разтървани от охраната на заведението. Бразилските медии са опитали да се свържат с пиарите на футболната звезда, но не са получили отговор на запитванията си.