Беззъбият Ваюши: От две години съм тук и мисля, че Лудогорец е най-добрият отбор

Целта ни до края на първенството е да печелим колкото може повече точки, каза награденият за играч на 33-ия кръг

Беззъбият Ваюши: От две години съм тук и мисля, че Лудогорец е най-добрият отбор

Футболистът на Литекс Армандо Ваюши, че Литекс може да достигне най-много до второто място във А група през този сезон, като подчерта, че Лудогорец е най-класният отбор и никой не може да се мери с тях. 

22-годишният футболист бе награден за най-добър футболист на 33-ия кръг, когато вкара гол на Левски при победата с 2:1. Той призна, че се чувства щастлив в България. Освен това допълни, че има два счупени зъба след сблъсъка с Жуниор Кайсара във вчерашния мач с Лудогорец (0:0). 

"В момента има голяма дисциплина в отбора. Промяната се дължи на треньорите. Във всеки тим се случва да има лоши моменти. Така бе и при нас. От две години съм в Литекс и никога не е имало разделение в отбора".

"Мисля, че реално постижимо е второто място. Целта ни до края на първенството е да печелим колкото може повече точки. Със сигурност ще играя в квалификациите за Лига Европа, след това ще видим. Имам договор с Литекс до лятото на 2015 г.", сподели Ваюши, който получава такава награда за втори път през сезона.

"От две години съм тук и мисля, че Лудогорец е най-добрият отбор, срещу който съм играл в България. Първите шест месеца ми беше трудно, но сега съм много доволен. Свикнах с отбора", каза още албанското крило. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки