Видич: Карахме се много помежду си и изгубихме вяра

„Труден сезон за Манчестър Юнайтед, който трябва да се забрави веднага”, каза той

Видич: Карахме се много помежду си и изгубихме вяра

Вече бившият футболист на Манчестър Юнайтед Неманя Видич сподели, че лошият сезон на „червените дяволи” се дължи най-вече на това, че футболистите са се карали по време на шампионата и постепенно са изгубили вяра, че в крайна сметка могат да спечелят нещо. Той добави, че в момента Райън Гигс действа на отбора точно както сър Алекс Фъргюсън.

 

„Не бих казал, че Дейвид Мойс е бил лош мениджър, но тези футболисти се чувстват много по-добре, когато играят определен стил футбол. Трябва да уважаваш мястото, на което идваш. Вече няма смисъл да говорим за някой, който си е отишъл, но Мойс просто не успя да постигне нещата, които му бяха в главата”, каза той пред „Телеграф”.

 

„Определено бяха тежки времена. Това е период, който трябва да се забрави веднага. Бяхме свикнали до сега да се борим за титла до последно, но има такива неща и във футбола. Много се карахме в съблекалнята, карахме се помежду си повече от всякога, защото искахме да играем по-добре и най-вече защото ни пукаше какво се случва. Карахме  се и постепенно загубихме вяра. Въпреки всичко искахме да докажем на всички, че още сме отбор от световна класа”, добави Видич.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки