Джиджев: Трябва да се прокара мост между Стоилов и феновете

"Направихме всичко възможно да привлечев доказани специалисти", каза шефът на "канарчетата"

Джиджев: Трябва да се прокара мост между Стоилов и феновете

Президентът на Ботев (Пловдив) Иван Джиджев представите новите лица в клуба – изпълнителният директор Тервел Златев и спортно-техническия директор Димитър Димитров-Херо. Той очерта какви са целите пред ръководството за новия сезон, с какъв бюджет ще се разполага и желанието Ботев да стане клуб с европейски модел на управление.

 

Джиджев засегна и темата за старши треньора Станимир Стоилов и подчерта, че е взето решението, Мъри да изпълни договора си до 2015 година.

 

„В края на март, когато поех ръководството на клуба, желанието ми беше възходящото развитие да Ботев да продължи и моите ангажименти да се отнасят до стабилизирането и развитието на клуба. Проведохме и доста срещи с феновете и те заявиха своето желание, професионалното начало да бъде водещо в Ботев. Положихме доста усилия, за да привлечем доказани специалисти. С Тервел Златев имахме дълги разговори. Това е едно назначение, което в основата си има ангажимент към дългосрочното развитие на клуба - подобряване на скаутското звено, бюджета, оптимизирането на администрацията. Очакваме от новия спортно-технически директор Димитър Димитров стил, който да помогне на футболния отбор да действа като един организъм“, заяви Иван Джиджев.

 

„Миналата седмица имахме среща с Цветан Василев. На нея бе представено много системно разбирането на Василев и ръководството за старши треньора, и причините за тяхното решение Станимир Стоилов да си изпълни договора до 2015-та година. Някои фенове приеха тези аргументи, други излязоха с декларация по този въпрос. Аз мисля, че има какво да се направи, за да се прокара мост между Стоилов и привържениците на Ботев. До момента не е правено много по този въпрос и трябва да положим усилия”, коментира още той.

 

“Победите и класиранията не са самоцел. Голямата задача е изграждането на един модерен и устойчив клуб и отбор, който радва привържениците с поведението си на терена. До края на юни въпросът с бюджета ще бъде решен. Няма да е много по-различен от миналия сезон, но ще има сериозни преструктурирания. Моето лично мнение е, че част от разходите трябва да се оптимизират и пренасочат към развитието на школата“, завърши президентът на Ботев (Пловдив).

 

Героят за Ботев Пд със силни думи за треньора си

Керкез е най-доброто нещо, което се е случвало за тези 3 години

Край! Свършиха билетите за Ботев - ЦСКА

Пълен стадион за днешния реванш в Пловдив

Керкез: Липсваше ни концентрация, но трябва да вдигнем главите

Треньорът на Ботев (Пловдив) не бе никак доволен след загубата от Славия

Славия изненада неприятно Ботев (Пловдив) на "Колежа"(ВИДЕО)

Галин Иванов вкара победното попадение в срещата

Французи и белгийски искат талант на Ботев (Пд)

Кристиан Нвачукву е следен от чужбина

Керкез негодува срещу съдийството за мача с Черно море

Треньорът на Ботев (Пловдив) очевидно не бе напълно доволен

Карабельов: За Славия само хубаво или нищо

Халфът на Ботев (Пловдив) показа голямо уважение към своя роден клуб

Керкез: Заслужавахме да победим, получи се приятен мач

Треньорът на Ботев (Пловдив) похвали противника

Керкез призна: Преговаряме с ЦСКА за Шопов

Треньорът на Ботев (Пловдив) не крие, че иска халфа

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки