В Пирин (Гоце Делчев) чакат още една заплата и една премия до Нова Година

След като ръководството на Пирин (Гоце Делчев) изплати по една заплата на своите играчи за коледните празници се очаква в началото на идната седмица в дните понеделник и вторник те да получат останалите дължими суми

В Пирин (Гоце Делчев) чакат още една заплата и една премия до Нова Година
След като ръководството на Пирин (Гоце Делчев) изплати по една заплата на своите играчи за коледните празници се очаква в началото на идната седмица в дните понеделник и вторник те да получат останалите дължими суми.

Треньорът Йордан Боздански заяви за Novsport.com, че играчите му трябва да получат още по една заплата и една премия и се надява те да бъдат изплатени преди Нова Година. Футболният специалист каза още, че неговият договор с неврокопчани изтича през лятото на 2009 г. и не вижда причина за да не го изпълни. След това обаче благоевградският треньор ще премисли и за други оферти.

Йордан Боздански, който преди две години изведе Пирин (Гоце Делчев) до историческото трето място за клуба в Западната "Б" група и е на път да повтори подвига се надява на ново предизвикатлство. Младият треньор е амбициран да се докаже в своята професия и с някой по-голям клуб.Боздански не изключва възможността да се пробва и в отбор от чужбина.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки