Изпатилият от Зимбру Йордан Милиев: Предимството на ЦСКА е опитът

"Зимбру разчита предимно на изритани топки и на ста­тични положения. Наблягат на тези два елемента и са ги ов­ладели добре"

Изпатилият от Зимбру Йордан Милиев: Предимството на ЦСКА е опитът
Бившият футболист на Левски Йордан Милиев се изп­рави срещу съперника на ЦСКА в Лига Европа Зимбру. Цент­ралният защитник е собстве­ност на Шкендия Тетово заед­но с Мартин Кавдански. Маке­донците спечелиха домакин­ството си с 2:1, но в реванша допуснаха поражение с 0:2 и бя­ха елиминирани. „Тема Спорт" потърси Милиев, за да сподели своето мнение за предстоящи­те срещи на ЦСКА със Зимбру. Той игра по 90 минути и в два­та двубоя на Шкендия с мол­довците.

„Тимът на Зимбру е съста­вен от млади играчи. Не са лош отбор, но ние заслужавахме по­вече да продължим напред. В Скопие ни вкараха нелеп гол от дузпа, който впоследствие изигра ключова роля за елими­нирането ни", заяви Милиев.

„Зимбру разчита предимно на изритани топки и на ста­тични положения. Наблягат на тези два елемента и са ги ов­ладели добре. Смятам, че на ЦСКА в никакъв случай няма да му е лесно срещу молдовците. Козът на червените обаче е в много по-големия опит. Мнози­на от играчите на ЦСКА имат срещи в евротурнирите, дока­то тези на Зимбру - не. Смя­там, че опитът ще е от ре­шаващо значение в полза на червените и те са категори­чен фаворит в предстоящите сблъсъци", допълни още защит­никът, като разкри, че от­борът ще се цели в шампионс­ката титла на Македония през новия сезон. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки