Благой Георгиев официално подписа с Терек (Грозни) за 4 години

Българският национал Благой Георгиев официално подписа договор с руския Терек (Грозни) за 4-и години, съобщи "Дарик радио". Новината бе потвърдена лично от мениджъра на футболиста Мирчо Димитров. По-рано днес той мина успешно медицински прегледи в състава на Вячеслав Грозни, който в кариерата си бе начело на българския Левски. Трансферната сума, която ще влезе в касата на Славия, не бе оповестена.

Благой Георгиев официално подписа с Терек (Грозни) за 4 години

Българският национал Благой Георгиев официално подписа договор с руския Терек (Грозни) за 4-и години. Новината бе потвърдена лично от мениджъра на футболиста Мирчо Димитров. По-рано днес той мина успешно медицински прегледи в състава на Вячеслав Грозни, който в кариерата си бе начело на българския Левски. Трансферната сума, която ще влезе в касата на Славия, не бе оповестена.

В Терек играят и бившите футболисти на ЦСКА - Радослав Забавник, Валентин Илиев и Флорентин Петре.

Самият футболист призна, че е останал впечатлен от тима и заяви, че е разговарял над 10 пъти с треньора Вячеслав Грозни. Той допълни, че е доволен от личните си условия и вярва, че в Терек ще получи възможност за развитие.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки