Венгер: Ще вземем класен играч, който не е играл в ШЛ

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер коментира, че през зимния трансферен прозорец неговият тим ще търси да купи само футболист от световно ниво, съобщава авторитетният вестник „Таймс”. Той обясни, че разполага с много добри футболисти и няма нужда от играчи, които ще седят на резервната скамейка.

Венгер: Ще вземем класен играч, който не е играл в ШЛ

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер коментира, че през зимния трансферен прозорец неговият тим ще търси да купи само футболист от световно ниво, съобщава авторитетният вестник „Таймс”. Той обясни, че разполага с много добри футболисти и няма нужда от играчи, които ще седят на резервната скамейка.

„За момента ще привлечем играч, който е от световна класа, тъй като разполагаме с много добри футболисти. Той ще остане в отбора дълго време. Много важно за мен е играчът  да не е играл в Шампионска лига, защото ще мога да го използвам във всички турнири, в които участваме. Не мога да коментирам имена, тъй като това не е в стила ми. Единственото, което мога да кажа, че ще бъде класно попълнение, което да дообогати състава ни. Ще бъде атакуващ играч, който е изключително поливалентен”, обясни Венгер.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки