Пиетробон и Стойков официално са футболисти на ЦСКА

Новината потвърди бившият мажоритарен собственик на елитния Пирин, сега основен акционер във вече обединения благоевградски клуб Николай Галчев пред кореспондентa на Novsport.com в Благоевград.

Пиетробон и Стойков официално са футболисти на ЦСКА

Аржентинският голмайстор на Пирин (Благоевград) Херман Пиетробон и неговият съотборник Веселин Стойков, който също се подвизаваше на върха на атаката в "зелено-белия" клуб, официално вече са футболисти на ЦСКА. Новината потвърди бившият мажоритарен собственик на елитния Пирин, сега основен акционер във вече обединения благоевградски клуб Николай Галчев пред кореспондентa на Novsport.com в Благоевград.

Двамата са сложили своите подписи, като клубният началник отказа да назове конкретната трансферна сума на двамата играчи, както и това за колко години са техните контракти с "червените". Всеки момент Пиетробон и Стойков се очаква да с присъединят към основната група от играчи на треньора Димитър Пенев, които от вчера са на подготовка в Банско.

Николай Галчев каза в заключение, че продажбата на двамата нападатели няма да се отрази на атаката на Пирин в предстоящия пролетен полусезон и отборът на Петър Михтарски ще продължи да гони своите цели, а те са 6-8 място в крайното подреждане. Футболният шеф даде да се разбере, че след обединението в Пирин има 8 нападатели, които се надява да си свършат добре работата в шампионата. Това на практика означава, че Пирин няма да търси заместници на преминалите в ЦСКА и ще продължи да разчита единствено на собствени таланти.

 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки