Дементиева: Стараех се да играя търпеливо

Елена Дементиева се класира за финала на тенис турнира в Оуклънд, след като рано днес безпроблемно надигра Араван Резаи с 6:2, 6:2. Французойката, която година по-рано отстъпи в решаващия двубой на “ASB Classic” срещу Линдзи Дейвънпорт, направи опит да победи рускинята с агресивна игра и мощни удари насочени към основната линия. Олимпийската шампионка от Пекин не се подаде на напрежението и записа лесна победа

Дементиева: Стараех се да играя търпеливо

Елена Дементиева се класира за финала на тенис турнира в Оуклънд, след като рано днес безпроблемно надигра Араван Резаи с 6:2, 6:2. Французойката, която година по-рано отстъпи в решаващия двубой на “ASB Classic” срещу Линдзи Дейвънпорт, направи опит да победи рускинята с агресивна игра и мощни удари насочени към основната линия. Олимпийската шампионка от Пекин не се подаде на напрежението и записа лесна победа.


„Очаквах, че развоя на срещата ще поеме в тази посока”, сподели Дементиева пред официалната страница на състезанието.

„Тя (Резаи) използва изключително силни удари, поради което предполагах, че мачът ще бъде много тежък и играх много концентрирано. Стараех се да играя търпеливо и отбранително. Стратегията сработи”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки