Сливен не се интересува от Дуду, обяви Лечков

ОФК Сливен има засега подписан договор с трима нови играчи, Това заяви днес президентът на клуба Йордан Лечков пред Агенция Сливен. Това са Илия Илиев и Виктор Петаков от тима на Локомотив (Мездра) и Джунейт Яшар от Левски

Сливен не се интересува от Дуду, обяви Лечков

ОФК Сливен има засега подписан договор с трима нови играчи, Това заяви днес президентът на клуба Йордан Лечков  пред Агенция Сливен. Това са Илия Илиев и Виктор Петаков от тима на Локомотив (Мездра) и Джунейт Яшар от Левски

 

Лечков обяви, че новината за полузащитника на Литекс Карлуш Томе - Дуду е спекулация относно преминаването му при "войводите". Съобщението бе на мениджъра на Литекс Стойчо Стоилов, но не отговаря на истината. Бразилецът е бил предложен на ОФК Сливен, но от клуба не са проявили интерес, обясни още Лечков.

 
“Подготовката на отбора е на ход. Имаме си треньор и се водят занимания за обща физическа издръжливост. Ежедневно правим преходи до местността Карандила. Има футболисти на проби в отбора, но сега ги тестваме за издържливост. Който е зад мен при високопланинските преходи, няма шанс да оцелее за отбора”, в шеговит тон вметна Лечков и добави “Като бием в първите няколко кръга, тогава отново ще се заговори за нашите възможности”..
 
 
 
Президентът на ОФК Сливен поясни, че Николай Димитров е със сериозна контузия и най-вероятно ще се наложи хирургическа интервенция в Германия.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки