Тръстът и НКП вече официално са членове на УС на Левски

Документите са били подписани в последния работен ден преди Коледа

Тръстът и НКП вече официално са членове на УС на Левски
Тръстът „Синя България” и Националния клуб на привържениците на Левски вече официално са членове на Управителния съвет на ПФК Левски. Това обяви във Фейсбук председателят на тръста Васил Колев. Документите са били подписани в последния работен ден преди Коледа. Това се потвърждава и от официалния сайт на Левски, където „Синя България” и НКП са вписани редом до председателя на УС Иво Тонев и изпълнителния директор по финансовите въпроси Константин Баждеков. 
 
Ето какво написа Васил Колев:
 
Честита Коледа на всички!

Празниците са празници, но ни чака работа след тях. Вече официално сме в УС на Левски заедно с НКП. В последния работен ден преди Коледа подписахме документите.

В понеделник ще имаме УС на Левски, който ще бъде с опознавателен характер и първи задачки. Ще бъде и в разширен състав, ще отидем повече хора от нашия УС, защото ще обсъждаме основно допълването на УС на Левски, като се очаква там да бъде и Батков. Ще поискаме по възможно най-официалния начин Тръстът да бъде изпълнителен член на УС на Левски, заедно с Баждеков, който в момента е такъв. Батков се противи, нямало практика да бъдат изпълнителни членове юридически лица. Предложил е компромис, това да бъде някой от тримата експерти. По принцип ако е посочен от нас експерт не би трябвало да имаме проблем. За нас е по-добре да е самият Тръст, защото реално стъпваме на изключително здрава основа: искахме място в УС и УС да управляваме - имаме го; вземем ли поста на изпълнителния директор - няма как да мине документ без подпис на представителя на тръста; искаме най-важната част от клуба в момента във финансов план, каквато е маркетинга; искаме акции (които даже не са важни и при горните три) - ще ги имаме, като се разберем с Батков за условията. Т.е. няма нито една причина левскарската общност да не се хвърли в битката за клуба, ако сме на висотата да водим тази битка.

Важните неща за УС на Левски, които трябва да поставим според мен са клубът да има възможно най-бързо бюджет за 2015 г., по който да работи и ще окажем помощ при направата му, ако е необходима. Аз не съм останал с впечатлението, че досега клубът е имал годишен бюджет, но може и да бъркам. Освен това трябва да имаме абсолютно ясна финансова картина по задълженията към играчи, треньори, доставчици, институции и т.н., за да знаем каква борба трябва да водим.

Впоследствие Васил Колев уточни пред Novsport.com, че заседанието на новия УС няма да се проведе на 29 декември, а на 5 януари.  

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки