Четири контроли в Лимасол предвижда треньроът на Миньор (Перник)

Четири контроли ще изиграе Миньор (Перник) по време на втория си лагер от зимната подготовка в Лимасол (Кипър). Това заяви пред кореспондент на Novsport.com, старши треньорът на перничани Димитър Алексиев. Жълто-черните ще бъдат там на подготовка от 2 до 12 февруари, като съперниците все още се доуточняват

Четири контроли ще изиграе Миньор (Перник) по време на втория си лагер от зимната подготовка в Лимасол (Кипър). Това заяви пред кореспондент на Novsport.com, старши треньорът на перничани Димитър Алексиев. Жълто-черните ще бъдат там на подготовка от 2 до 12 февруари, като съперниците все още се доуточняват.

По данни на наставника, отборите по всяка вероятност ще бъдат от Полша, Чехия и бившите руски републики. В поредното занимание днес на отбора на терена в Мурсалево не се включиха Боби Дичев и Николай Станков. Двамата са с различни травми, причинени от заледения терен по време на подготовката на отбора в Перник. Алексиев увери обаче, че контузиите на двамата не са серизони и от утре започват да се готвят наравно с останалите в групата.

Димитър Алескиев каза още, че не се е отказал от привличането на двамата основни играчи на Пирин - Димитър Коемджиев и Тодор Паланков. Той даде да се разбере, че ги иска в редиците си, като очаква този път благоевградчани да бъдат активната страна и да подновят преговорите за евентуален трансфер.

Относно тези, които бяха привлечени в отбора през тази зима, като Господинов и Шейтанов, футболният специалист се надява те да са от изключителна полза за отбора и да помогнат в тежките моменти, в които изпада всеки отбор с тяхната рутина и опит. За пореден път Алексиев каза, че поставените от ръководство цели пред него са да задържи отбора в "А" група. За това той ще разчита и на голямата подкрепа на публиката, тъй като както се знае Миньор ще домакинсства през пролетния дял от шампионата в Перник и няма да се налага отборът да играе мачове на чужд терен.

Относно турнирът за Купата на България "Форд Мото-Пфое", треньорът се надява да отсрани Ботев (Криводол) на 1/4-финала и Миньор да продължи напред в надпреварата. Утре перничани ще тренират по програама от 10.00 часа на терена в Мурсалево, а следд обед от 15.00 часа ще изиграят първата си контролна среща срещу третодивизионния отбор на Ивайло Андонов -Пирин 2001.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки