Димитър Димитров е новият старши треньор на Черноморец

На своето заседание Съветът на директорите на ПСФК „Черноморец – Бургас” взе под внимание личната препоръка на кмета на Община Бургас Димитър Николов, отборът на „Черноморец – Бургас” да бъде воден от доказан бургаски специалист

Димитър Димитров е новият старши треньор на Черноморец

На своя заседание, проведено след приключването на шампионата на страната 2010 – 2011 година, Съветът на директорите на ПСФК „Черноморец – Бургас” взе следните решения:

 

Освобождава досегашния старши треньор на ПСФК „Черноморец – Бургас” Георги Василев.

 

На своето заседание Съветът на директорите на ПСФК „Черноморец – Бургас”  взе под внимание  личната препоръка на кмета на Община Бургас Димитър Николов,  отборът на „Черноморец – Бургас” да бъде воден от доказан  бургаски специалист. Решението на Съвета на директорите, взето с пълно единодушие е за нов  старши треньор на отбора да бъде назначен Димитър Димитров.                                                                              

 

Името на треньора е свързано с най-големите успехи на бургаския футбол. С неговото назначаване,  Съветът на директорите на ПСФК „Черноморец – Бургас” и Община Бургас са убедени,че ще отговорят в най-пълна степен на високите очаквания на бургаската общественост, за развитието на футбола в града ни на всички нива - от децата до представителния отбор. Очакванията са още през следващия сезон  отборът – символ на град Бургас, да се представи достойно в първенството на страната, както  и в турнира за Купата на България. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки