Халф на Ботев бяга в Сливен

Разтрогналият с Ботев Борислав Караматев започна подготовка със Сливен, пише "7 дни спорт". Халфът все още няма подписан договор с клуба на Йордан Лечков. През лятото Караматев отказа да преподпише договора си с Ботев и затова беше пратен да тренира с юношите на клуба. Миналото лято Сливен отмъкна юношата на Ботев Николай Димитров, преди да е подписал първия си професионален договор. Преди няколко дни пък от Ботев заявиха, че разтрогналият по вина на клуба Величко Величков също е бил в Сливен. Пловдивчани обаче възнамеряват да обжалват пред апелативната комисия решението на арбитражната, свързано с пловдивския Крауч.

Халф на Ботев бяга в Сливен

Разтрогналият с Ботев Борислав Караматев започна подготовка със Сливен, пише "7 дни спорт". Халфът все още няма подписан договор с клуба на Йордан Лечков. През лятото Караматев отказа да преподпише договора си с Ботев и затова беше пратен да тренира с юношите на клуба.

Миналото лято Сливен отмъкна юношата на Ботев Николай Димитров, преди да е подписал първия си професионален договор. Преди няколко дни пък от Ботев заявиха, че разтрогналият по вина на клуба Величко Величков също е бил в Сливен. Пловдивчани обаче възнамеряват да обжалват пред апелативната комисия решението на арбитражната, свързано с пловдивския Крауч.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки