Венци Живков: Получихме празен чек за спечелването на Купата на България (видео)

ЦСКА беше против разпределението от 40%, но подписахме, каза представителят на "червените"

Венци Живков: Получихме празен чек за спечелването на Купата на България (видео)
ЦСКА все още не си е получил парите от триумфа в турнира за Купата на България, каза изпълнителният директор на „червените” Венцислав Живков след срещата разпределението на средствата от телевизионните права, предаде репортер на Novsport.com.
 
„Аз искам да ви помоля да попитате защо ЦСКА взе купата на България, а не сме получили един лев за това нещо. Получихме един празен чек и досега не сме взели нито една стотинка от спечеления трофей. Не мога да обясня на футболистите защо не си получават премиите. Мото-Пфое е питало г-н Капралов, лично сега говорих и с г-н Михайлов може ли да съдейства за това, което ние направихме – взехме купата на България. Питайте ги и вие”, помоли Живков.
 
Относно разпределението на ТВ правата Живков каза, че ЦСКА е подписал с особено мнение. Въпреки че не е бил съгласен клубовете да си разделят по 40%, както беше решено, „червените” са склонили.
 

„ЦСКА подписа договора с особено мнение. Изпълкомът беше взел решение да се разпределят телевизионните права по стария договор. Аз и Левски не гласувахме за това разпределение. Нашето предложение беше съвсем друго с г-н Баждеков, но не се прие. Имаше компромисно предложение от Лудогорец. Ние искаме първата сума, която се разпределя, да бъде по 20% и не се разбрахме за това нещо. Гласуваха всички, аз и Баждеков бяхме против. Имаше разногласие, но ЦСКА подписа договор, така че всичко е наред”, заяви Живков по този въпрос.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки