Гигов: Коко Динев да говори за корупция е все едно педофил да говори в детска градина (видео)

Президентът на Локо София нападна боса на "смърфовете" и каза, че е доволен от новия договор за парите от телевизиите

Гигов: Коко Динев да говори за корупция е все едно педофил да говори в детска градина (видео)
Президентът на Локомотив София Николай Гигов изрази задоволство от подписването на договора за разпределението на парите от телевизионните права в родното първенство. Минути след срещата на футболните босове за парите от телевизиите, пред репортер на Novsport.com, той не пропусна да отвърне на нападките на боса на Локомотив Пловдив Константин Динев, който обяви публично, че съдиите са подпирали столичани в железничарското дерби. Пловдивчани смятат да подадат и жалба срещу рефера Николай Йорданов.
 
Коко Динев да говори за корупция е все едно педофил да говори в детска градина. Това нали разбирате какво значи. Като видите мачовете му в миналия шампионат просто няма какво да коментираме. Искам да ви кажа, че никой няма право така да говори, понеже аз бях лично засегнат. Съдията не знам в каква посока и кого толерираше, но такива приказки са малко несериозни още повече от това лице”, изригна Гигов в култово изказване срещу Коко Динев.
 
Относно новият договор за парите от ТВ права босът на Локо София каза, че в пълна сила важи поговорката „Който плаща, той поръчва музиката”. Според него в родния футбол все още цари несигурност: ” Който плаща, той определя правилата и това е нормално, но телевизиите определят правилата. Доволни сме, че се стигна до подписване. Ако някой ви каже какво ще се случи догодина, ще ви излъже. Така че засега това е договорът.”
 
„Вижте, аз също съм с особено мнение, тъй като ние играхме цяла година в неделя от 21:00 часа, което е едно безумно време. Ние също не сме доволни, но не можем да лишим останалите клубове, за да правим всички тези галимации.”, коментира Гигов особеното мнение на грандовете Левски и ЦСКА при подписването на контракта.
 
Запитан дали вече е гарантирано, че повече няма да има мачове в неделя вечер от 21:00 часа Гигов отговори: „Гарантирано е силно казано, въпросът е, че има някакви договорки.”
 
На въпрос дали ще се свика изпълком за пиянския скандал с националите на Лотар Матеус, Николай Гигов отвърна, че не знае дали информациите за този инцидент са истина, но ако е вярно, е доста неприятно.
 

„Ще трябва да се чукат по главите някои от играчите, защото вече стигнахме дъното. И оттук натам при липсата на поколение, което да ги смени, не ни чака нищо добро.”, прогнозира той. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки