Стойчо Стоев: Уверени сме, защото вървим добре в първенството

Старши-треньорът на Черно море Стойчо Стоев очаква тежък мач при гостуването на лидера в "А" група Черно море

Стойчо Стоев: Уверени сме, защото вървим добре в първенството
Наставникът на Миньор (Перник) Стойчо Стоев очаква тежък мач при гостуването на лидера в „А” група Черно море. Въпреки това той е доволен, че неговите играчи показват по-голяма увереност в играта си и това дава резултат и върху резултатите на перничани. Двата състава се срещат в мач от 4-тия кръг на родното първенство през уикенда, а старши треньорът на „чуковете” даде традиционната си пресконференция:

„Чака ни сериозен мач с моментния водач в класирането„А” група. Сериозен противник, предполагам, че ще стане добър двубой, тъй като нашата нагласа е да се представим удачно. Имаме настроение и е нормално, защото вървим добре в първенството. Убедеността на момчетата, че могат да се противопоставят на всеки отбор от „А” група, е по-голяма”, заяви Стоев, който записа 2 победи и едно реми до момента.

Специалистът има малко проблеми с контузии и е доволен от състоянието на своите момчета: ”Костадин Марков имаше една лека контузия, беше на облекчен режим, но сега вече тренира нормално. При Въндев ситуацията е малко по-сложна. Той е на специални инжекции, които му помагат за по-бързо възстановяване. Още не е готов да играе цял мач”, предава Novsport.com, където можехте да слушате на живо пресконфернецията на треньора.

„Познавам Черно море, гледах отбора на дискове. 3 победи, едната срещу Левски, нормално е да са с приповдигнато настроение. Те може би се чувстват като лидери и фаворити срещу нас. Ние сме такъв отбор, че постепенно съумяхме да убедим играчите, че не сме лош отбор. Не трябва да се притесняваме, излизаме да играем добре и да си гоним победата. Радващото е, че играем с по-голяма увереност, надявам се да футболистите да го покажат и срещу Черно море.”, заяви Стоев на пресконференцията.
Стойчо Стоев избра 19 играчи, с които ще пътува за Варна. Ето и групата на Миньор (Перник) за гостуването на Черно море. Двубоят е в събота от 18:00 часа на стадион „Тича” в морската столица:

Чворович, Банков, Христозов, Стойчев, Михов, Божиков, Ванчо Траянов, Брахими, Ивайлов Стоянов, Василев, Евертон Джилио - Том, Бибишков, Въндев, Ивайлов Цветков, Окечукво, Марков, Павлов, Давид Стоянов, Аджов. 

Марек помоли Перник да тренира на Стадиона на мира

Общинарите в Перник ще решават каква да е цената за ползване на сесия утре

Коматево посреща финала за Купата на Аматьорската футболна лига

Верея и Миньор ще спорят за отличието

Стойчо Стоев: Миньор Перник ми помогна много

Един състав винаги има нужда от но­ви лица, имаме набелязани футболисти и вече водим разговори с тях, заяви Стоев

Общинският съвет в Перник прекрати концесията на Миньор 1919 за стадион "Звезда"

Футболният клуб не превеждал договорените 10 000 лева на година и не създал работни места

Миньор (Перник) също на финал за Купата на аматьорската лига

"Чуковете" ще спорят с Верея за отличието

Миньор смаза Велбъжд с 6:1 за най-убедителната си победа през сезона

Капитанът Томислав Павлов вкара хеттрик само за 8-9 минути в края

Почина бившият футболист и треньор на Миньор Живко Карадалиев

Като треньор е водил отборите на Миньор, Пирин и Металург

Наказаха Миньор Перник с лишаване от домакинство

Наказанието ще бъде изтърпяно на двубоя срещу Велбъжд Кюстендил, който е на 6 април

Фенове на Миньор сътвориха поредния екшън в Перник

Тези, които отговарят за носилката - Готвачо и Пожаро, също са налетели към пейката на гостите, споделиха очевидци за Novsport.com

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки