Тотнъм отмъква звездно дуо на Челси

Хари Реднап предлага 15 милиона паунда за Дидие Дрогба и Алекс

Тотнъм отмъква звездно дуо на Челси
Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап възнамерява да предложи 15 милиона паунда за звездите на Челси Дидие Дрогба и Алекс по време на януарския трансферен прозорец, пише caughtoffside.com. С тази инвестиция наставникът се надява да вкара Тотнъм отново в топ 4 в края на сезона.

Разговорите между Дрогба и Челси за нов договор до този момент са в задънена улица, а настоящият контракт на национала на Кот д’Иваор изтича през лятото. Дузина отбори са готови да вземат Дрогба, но още нищо не е сигурно.

„Сините” от Лондон имат опцията да получат някаква сума за 33-годишния нападател или да го запази в състава. Затова в Тотнъм са решили да предложат сравнително висока трансферна сума (6 милиона паунда) за него, за да не се налага през лятото да се борят с клубове, които могат да му дадат по-голяма седмична заплата.

„Шпорите” имат интерес и към бразилския бранител Алекс. 29-годишният играч можеше да си тръгне от „Стамфорд Бридж” през лятото, но остана. В момента той е твърда резерва на Давид Луис и Джон Тери, а и в редките случаи, когато играе, допуска доста грешки.

Тотнъм смятат да предложат и обща оферта за двамата на стойност 15 милиона паунда. Ако не се получи, тогава ще се водат отделни преговори за Дрогба и Анелка.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки