Любо Пенев поканил Бербо на кафе

Покана за разговор на кафе е получил Димитър Бербатов от Любо Пенев, почти сигурния нов селекционер на България, научи "Стандарт"

Любо Пенев поканил Бербо на кафе
Покана за разговор на кафе е получил Димитър Бербатов от Любо Пенев, почти сигурния нов селекционер на България, научи "Стандарт". Треньорът напусна Литекс късно в неделя, а до края на седмицата трябва да уточни всички условия по договора си с шефа на БФС Борислав Михайлов. Далеч преди неделя Любо е търсил нападателя на Манчестър Юнайтед по телефона. Според запознати Бербо никак не е бил склонен да се върне в националния отбор. Все пак двамата трябва да се видят на 4 очи в София. Твърде вероятно е Митко да се прибере у нас през ноември по време на паузата заради баражите, в която ще се играят куп контроли.

Смята се още, че Пенев и Боби Михайлов ще помислят дали за свободната дата не може да бъде организирана проверка на пожар. България няма съперник за момента и не е ясно дали може да бъде намерен такъв за броени дни. Любо обаче държал да види тима, събран на лагер.

Иначе босът на БФС е дал пълен картбланш на селекционера при подбора на помощници и футболисти. Със сигурност Пенев-младши взима в екипа си асистентите от ЦСКА
 и Литекс - Ради Здравков плюс кондиционния спец Давид Родригес. Ще има и треньор на вратарите, но все още се обсъждат варианти. Пенев и Михайлов трябва да изчистят докрай някои детайли по финансите и организацията. Наш източник гарантира, че различията са минимални. Опечена е работата на Любо и в Изпълкома, който трябва да гласува назначението му.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки