Интер се провали срещу Каляри (ВИДЕО)

Лацио стигна до равен срещу Болоня, Сасуоло обърна Кротоне

Интер се провали срещу Каляри (ВИДЕО)

Интер загуби двубоя от осмия кръг на Серия А срещу Каляри. „Нерадзурите” претърпяха поражение на своя стадион „Сан Сиро” с 1:2, като до крайния резултат се стигна след обрат.

 

Вратарят на тима от Милано Самир Ханданович направи няколко решаващи спасявания, но в края на мача си вкара автогол.

 

Отборът на старши треньора Франк де Бур има 11 точки и заема 12-ото място. Каляри събра 13 точки на деветото място.

 

Гостите можеха да се поздравят с по-убедителна победа. През второто полувреме те създадоха куп голови положения.

 

През първата част Интер изпусна дузпа. В 24-ата минута защитникът Бруно Алвеш събори Икарди в наказателното поле, но съдията остави играта да продължи. След около двайсетина секунди обаче, той даде сигнал за наказателен удар, след като единият асистент-рефер му подсказа. Това напълно очаквано предизвика гневна реакция от стана на гостите. Икарди застана зад топката, но изпълни изключително слабо и по земя прати в аут.

 

Резултатът бе открит в 55-ата минута. Тогава Перишич намери Жоао Марио около точката за дузпа, той шутира от движение, вратарят парира с крак, но португалецът се затича и успя да направи добавка. Гостите имаха претенции за нарушение.

 

71-ата минута резултатът бе изравнен. Точен бе Федерико Мелкиори, който бе намерен много добре от Ди Дженаро в наказателното поле. Отново той можеше да се разпише след десет минути – засече центриране с глава, но топката профуча покрай вратата.

 

Крайният резултат бе оформен в 85-ата минута, когато вратарят Ханданович си вкара автогол. Топката бе центрирана от ъглов, той не се намеси добре и се размина с нея, кълбото попадна в Мелкиори, който отправи удар. Ханданович направи опит да спаси, но бутна топката в мрежата си. 

 

В другите срещи, които се играха по същото време, Лацио стигна до равен с Болоня – 1:1. Сасуоло победи Кротоне след обрат за 2:1. Българският национал Александър Тонев започна като титуляр и бе сменен в 69-ата минута. Емполи и Дженоа завършиха при нулево равенство

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки