Фенове на Пирин се обявиха против обединението в града

“Клуб на привържениците Пирин”, които подкрепяха състезаващия се в Западна “Б” група отбор с марката Пирин, се отказаха от предлагания им от акционерите процент акции, с който им бе предложено да влязат в управлението на обединения отбор и по свой начин се обявиха против анонсираното още през декември обединение на футбола в града, предаде кореспондентът на Novsport.com в Благоевград. Причина за недоволството на привържениците стана начина, по който им бе съобщено за това обединение, а именно чрез медиите. Феновете, в лицето на техния председател Борис Сукалински, останаха недоволни от това, че така наречената групировка Г-15, която издържаше втородивизионния отбор, се съгласи на тази стъпка.

Фенове на Пирин се обявиха против обединението в града

“Клуб на привържениците Пирин”, които подкрепяха състезаващия се в Западна “Б” група отбор с марката Пирин, се отказаха от предлагания им от акционерите процент акции, с който им бе предложено да влязат в управлението на обединения отбор и по свой начин се обявиха против анонсираното още през декември обединение на футбола в града, предаде кореспондентът на Novsport.com в Благоевград. Причина за недоволството на привържениците стана начина, по който им бе съобщено за това обединение, а именно чрез медиите. Феновете, в лицето на техния председател Борис Сукалински, останаха недоволни от това, че така наречената групировка Г-15, която издържаше втородивизионния отбор, се съгласи на тази стъпка.

През очите на 20-тината фенове, които се събраха на специална  пресконференция, обедининеието не защитава техните интереси и ще затрие любимия им клуб в момент, когато акционерите спечелиха всички съдебни дела срещу бившият военен комендант Матоди Калъмбов по отношение автентичността на Пирин.

От всичкото това те се чувстват изолирани, за сметка на другия фенклуб от “Пирин СС”, които подкрепят клуба от “А” група. Според тях едно такова обединение би било най-добре да се осъществи през лятото, когато двата отбора  са еднакво равнопоставени и на ниво “А” група. До 6 март, когато е насрочена датата за официалното обединение на отбора вече и на документи, “Клуб на привържениците Пирин” ще излезе с официална декларация до медиите, в която ще обяснят причините за тяхното недоволство.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки