Емил Велев: Ще атакуваме ЦСКА от първата минута

Срещу "армейците" е мачът на годината за нас", казва треньорът

Емил Велев: Ще атакуваме ЦСКА от първата минута
Ще атакуваме ЦСКА от първата минута.Това заяви, треньорът на Левски Емил Велев заяви на специална пресконференция преди срещата с ЦСКА, предаде репортер на "Нов Спорт". Проповядвам по-нападателен футбол и вероятно ще има повече хора напред., ще видите един добър Левски утре", добави треньорът на "сините".

Емил Велев обаче показа респекта си към "червените". "Не вярвам ЦСКА да ни изненада с нещо. Отборът има добри изпълнители. Привлякоха сега и Владо Манчев. Ще трябва да се съобразяваме с всички футболисти на ЦСКА, тъй като са много добри. Лично аз винаги съм чакал тези дербита с желание и настроение. Като треньор, искам моят отбор да победи и нещата да си продължат в това темпо, което ние искаме. По-добри от нашите футболисти няма, но забелязвам хубавите неща в противника. Нашите футболисти обаче според мен са по-добри. Да се надяваме, че този мач няма да завърши по-различно от тези с Жилина и БАТЕ. Естествено, че срещу "армейците" е мачът на годината за нас", заяви той.

Участвалият в много дербита треньор изрази надежда, че реферът Станислав Тодоров ще се справи с двубоя. "Станислав Тодоров е добър съдия. За него е първо дерби, аз се надявам да отразява каквото види на терена", заяви Велев.

Старши треньорът на Левски даде яснота и около контузиите в тима. - Рабех вчера получи болки заради удара в Сливен, решихме да му дадем почивка. Жеан Карлос е получил болки в стомашната област. Ще разчитам на всички, които са в групата.

Велев отговори и на критиките, че е псувал журналисти при една от закритите тренировки на Левски. "Не съм псувал журналистите. Това е инсинуация, единственото което направих е защо има хора и не само журналисти и други хора трябва да са извън бариерите. Може малко по грубо да съм се отнесъл, но не съм псувал. Единствено може би съм нагрубил Сашо Диков", заяви нароченият за уволнение треньор.

"Не знам защо феновете не искат Гонзо. Не съм гледал записа, но е жалко, той е играл в Левски толкова години. Не знам защо феновете казват, че отборът няма нужда от него, може би имат нещо в предвид", добави още наставникът на "сините".
Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки