Локомотив (София) смачка Миньор, Камбуров се отчете с два гола

Локомотив (София) разгроми Миньор (Перник) с 5:1 в среща от 16-ия кръг на първенството в "А" група. Мачът бе много интересен, а любопитното е, че домакините отбелязаха четири от попаденията си в срещата с глава.

Локомотив (София) смачка Миньор, Камбуров се отчете с два гола

Локомотив (София) разгроми Миньор (Перник) с 5:1 в среща от 16-ия кръг на първенството в "А" група. Мачът бе много интересен, а любопитното е, че домакините отбелязаха четири от попаденията си в срещата с глава.

В 4-ата минута Балдовалиев проби хубаво отляво и центрира ниско по земята в малкия пеналт към Камбуров, но вратарят на гостите Иво Иванов изби топката в корнер. Малко по-късно отново Камбуров можеше да открие резултата, но ударът му от дъгата на наказателното поле мина над вратата.

В 14-ата минута Христо Господинов проби отдясно и центрира към Хазуров, той с глава продължи към Петров, който от 2 метра не можа да прати топката във вратата.

В 20-ата минута Зоран Балдовалиев проби отдясно, излъга Трифонов и центрира топката в наказателното поле. Топката „кацна” на главата на Димо Атанасов и той от непосредствена близост откри резултата.

В 27-ата минута Господинов центрира от фаул до аутлинията. След разбъркване в наказателното поле на Локомотив, Лерант овладя топката и стреля в ръцете на Галев. Малко по-късно Хазуров и Господинов можеше да вкарат гол във вратата на Локо (София)

В даденото от рефера продължение Христо Господинов изпълни по перфектен начин пряк свободен удар от около 30-ина метра. Топката влетя в долния ляв ъгъл на вратата пазена от Галев, а за стража на домакините не можа да реагира по най-добрия начин.

Второто полувреме започна с натиск на домакините, които бяха решени на всяка цена да стигнат до 3-те точки. След няколко добри положения пред вратата на Иванов, които бяха пропилени от Димо Атанасов, „железничарите” все пак вкараха втори гол.

В 62-ата минута Кристиян Добрев центрира в наказателното поле, където Мартин Камбуров изпревари стражът на гостите Иванов и с глава забоде топката във вратата. При попадението вратарят на „чуковете” получи комоцио и бе заменен от Шейтанов.

В заключителните минути на мача домакините отбелязаха още две попадения. Първо Мартин Камбуров засече с глава центриране от фаул и отбеляза второто си попадение в мача, а в даденото от рефера Антон Генов продължение Даниел Митев бе изведен зад отбраната на Миньор и хладнокръвно преодоля Шейтанов за крайното 5:1

Така след тази победа Локо (София) вече заема шестото място в класирането, а Миньор (Перник) остава на 12-ата позиция.
Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки