Локомотив Белогорие от Русия е новият носител на Купата на CEV

Локомотив – Белогорие от Русия е новият носител на Купата на CEV. Руският тим спечели с 3:1 гейма (25-19, 17-25, 25-20, 25-20) срещу домакините на финалния турнир от надпреварата – отборът на Панатинайкос. Локомотив стигна до победата пред 15 000 зрители в препълнената зала на Олимпийския комплекс в Атина.

Локомотив  Белогорие от Русия е новият носител на Купата на CEV

Локомотив – Белогорие от Русия е новият носител на Купата на CEV. Руският тим спечели с 3:1 гейма (25-19, 17-25, 25-20, 25-20) срещу домакините на финалния турнир от надпреварата – отборът на Панатинайкос. Локомотив стигна до победата пред 15 000 зрители в препълнената зала на Олимпийския комплекс в Атина.

Руснаците се възползваха от всички слабости на гръцкия отбор и успяха да елиминират предимството, което имаха противниците им, подкрепяни от феновете си.

Първият гейм бе спечелен с 25:19 като гърците оказаха по-сериозна съпротива по средата на гейма, когато дори успяха да поведат с точка - 11:10. Това обаче бе всичко, което успяха да направят волейболистите на Панатинайкос.Във втория гейм тимът от южнатата ни съседка успяха да реагират на преднината на руснаците и спечелиха частта с 25:17. Локомотив обаче, бързо се „окопити” и взе инициативата в третия гейм, който бе спечелен с 25:20. Същият бе резултатът и в третата част и така Локомотив Белогорие стигна до първия си евротрофей – Купата на CEV.

Колумбиецът Либерман Агамес бе определен за най-добър волейболист на финалния турнир за Купата на CEV. Колумбийската звезда на гръцкия Панатинайкос бе и най-резултатният в надпреварата. Още двама от Панатинайкос получиха индивидуални награди – за най-добър нападател и най-добър посрещач. Сергей Корошев стана най-добър изпълнител на сервис. С награда бе отличен и нашият национал Владимир Николов, който, колкото и странно да звучи на всички, взе приза за най-добър блокировач.

Владо Николов с призив към феновете на Левски

Вижте какво каза президентът на "сините"

Бленджини обяви състава на България за Лигата на нациите

Вижте 30-те избраници на новия селекционер

Левски удари ЦСКА и е на победа от титлата (ВИДЕО)

„Сините“ биха с 3:1 и са пред първи волейболен триумф от 15 години насам

Контузия приключи сезона на Алекс Николов

Вижте подробности

Марица (Пловдив) е шампион на България за десети пореден път

След успех над ЦСКА

Левски с обрат срещу ЦСКА в първия мач от финалната серия (ВИДЕО)

"Сините" изоставаха с 0:2 гейма, но се окопитиха и победиха

Жените на България до 18 г. поемат към Гърция

Тимът на Антонина Зетова във Втора група

Волейболистките на Левски взеха бронзовите медали

„Сините“ спечелиха малкия финал със Славия

Марица е на победа от 10-а поредна титла

„Жълто-сините“ с втори пореден успех срещу ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки