Англия и Италия завъртяха реми (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Скуадра адзура” стигна до изравнителен гол в 87-ата минута

Англия и Италия завъртяха реми (ВИДЕО+СНИМКИ)

 Англия и Италия завършиха 1:1 в контролата им, която се игра на "Уембли" в Лондон. Преди началото с минута мълчание и аплодисменти бе отдадена почит на починалите Давиде Астори, Сирил Реджис и Джими Армфийлд.

 
Рахим Стърлинг и Джейми Варди действаха в атаката на „трите лъва”, които пак бяха без голмайстора си Хари Кейн, лекуващ травма в глезена. Гостите пък бяха с трио в нападение - Лоренцо Инсиние, Чиро Имобиле и Антонио Кандрева.
 
Имобиле направи първия по-сериозен пропуск в мача, след като в 16-ата минута засече центриране на Кандрева и прати топката над вратата. В 23-ата минута домакините отвърнаха, след като Стърлинг изведе Варди, чийто удар бе спасен от вратаря Донарума. Три минути по-късно Стърлинг бе спънат на границата на наказателното поле, но съдията пусна авантаж и Джейми Варди отбеляза за 1:0.
 
До края на полувремето Марко Пароло от гостите и Ашли Йънг от домакините не успяха да намерят очертанията на вратата от изгодни позиции.
 
След почивката в 57-ата минута Окслейд-Чембърлейн отправи далечен удар, но Донарума се намеси. Минута по-късно на отсрещната врата Имобиле шутира по земя и не затрудни Бътланд. В 62-ата минута Рахим Стърлинг опита удар от далечна дистанция, но той не представляваше проблем за Донарума.
 
В 73-ата минута Лоренцо Инсиние шутира от фаул, но не намери очертанията на вратата. Шест минути по-късно Жоржиньо изведе Инсиние зад защитата и след удара на нападателя само сантиметри го разделиха нападателя от гола.
 
„Скуадра адзура” стигна до изравнителен гол в 87-ата минута, когато Лоренцо Инсиние реализира дузпа, спечелена от влезлия като резерва Федерико Киеза след съприкосновение с Джеймс Тарковски. Съдията използва видеоповторение, за да потвърди решението си.
ТОВА БОЛИ! Евертън спря Ливърпул за титлата (ВИДЕО)

"Гудисън" видя отново триумф над червените след 14 г.

Тен Хаг чете конско на...медиите

Мениджърът на Юнайтед бесен след публикации за мача с Ковънтри

Арсенал се завърна на върха след важна победа над Уулвс (ВИДЕО)

Лондончани се върнаха към победите

Манчестър Сити излъга Челси и се класира за финала на ФА Къп (ВИДЕО)

Бернардо Силва вкара единственото попадение в срещата

Брентфорд разби Лутън при визитата си, вкара 5 гола на противника си (ВИДЕО)

Между двата тима се получи доста интересен мач

Уест Хам и Нюкасъл обмислят треньорска промяна, и двата тима с мераци към Сари

Италианецът може да избира

Ювентус започна преговори с Жоржиньо от Арсенал

Торинци искат да върнат халфа в Италия

Легенда на Арсенал: Нямат шанс за титла

Пол Мърсън отписа своя любим клуб

Деле Али: Всяка сутрин се будя с мисъл за Мондиал 26

Халфът не е играл от над 400 дни

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки