Септември изхвърли Локо Сф за Купата с две дузпи

Тимът от Красна поляна продлжава на четвъртфиналите

Септември изхвърли Локо Сф за Купата с две дузпи

 Септември спечели  с 3:2 срещу Локомотив София в "Надежда" мача си от чтвъртфиналите на турнира за Купата на България. 

 
Не бе изтекла и половин минута от началото на мача, когато тимът от "Красна Паоляна" отлеляза гол – 1:0. Вкара го Даниел Васев, който получи пас от Мартин Станкев.
 
Мирослав Будинов изравни от отсъдената в 51-ата минута дузпа, въпреки че вратарят Александър Любенов закачи топката с крак.
 
Нова възможност от фаул получи Даниел Васев в 54-ата минута, но стреля право в ръцете на вратаря на Септември Валентин Галев.
 
В 57-ата минута Марио Петков допусна грешка в наказателното поле на Локомотив, а сетне събори Мирослав Будинов – втора дузпа за Септември. Точен от бялата точка този път бе Борис Галчев за 1:2.
 
В 67-ата минута Марио Петков се реваншира за грешката си при втората дузпа, като отново изравни – 2:2. След корнер той отклони топката към защитника и с крак я продължи към вратата на Септември.
 
Невероятен пропуск направи за Септември Мирослав Будинов в 79-ата минута. Крис Гади му сервира топката на два метра пред вратата, но Александър Любенов спаси великолепно.
 
В 83-ата минута след изпълнение на корнер Стилиян Николов скочи най-високо и с глава реализира нов гол за Септември – 2:3.
 
В 87-ата минута миналият в края като централен нападател за Локомотив Виячки за малко не успя да засече центрираната от Станкев топка пред вратата на Септември.
 
В добавеното време от мача Будинов уцели гредата. После локомотивци имаха претенции за дузпа. 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки