Президентът на БФЛА ще участва в 21-ия конгрес на ЕАА в Лозана

Президентът на Българска федерация лека атлетика Добромир Карамаринов заминава утре за Лозана, където ще вземе участие в 21-ия редовен конгрес на Европйската атлетическа асоциация. Най-висшият форум на ЕАА ще се проведе на 18 април в централата на асоциацията. Карамаринов е член на Съвета на евроцентралата, а също така отговаря и за Комисията по състезанията.

Президентът на БФЛА ще участва в 21-ия конгрес на ЕАА в Лозана

Президентът на Българска федерация лека атлетика Добромир Карамаринов заминава утре за Лозана, където ще вземе участие в 21-ия редовен конгрес на Европйската атлетическа асоциация. Най-висшият форум на ЕАА ще се проведе на 18 април в централата на асоциацията. Карамаринов е член на Съвета на евроцентралата, а също така отговаря и за Комисията по състезанията.  

По време на конгреса шефът на българската атлетика ще изнесе доклад за готовността на Мадейра (Порт) за провеждане на Европейското първенство на 10 000 м на 6 юни 2009 г и за първото Европейско отборно първенство – Суперлига, което трябва да се състои на 20 и 21 юни 2009 г в Леирия (Порт). Конгресът на ЕАА трябва да приеме промени в устава на организацията и доклада за Европейското първенство на открито през 2010 г в Барселона. Заявки за участие в конгреса са подали всички 50 държави членки на ЕАА.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки