Сензациите в пресата: Хубчев интегрира нови юноши в Левски

8-те милиона за емблемата на ЦСКА тръгват към кредиторите през ноември, Перниш с травма в лакътя

Сензациите в пресата: Хубчев интегрира нови юноши в Левски

Най-интересните теми от българската преса днес, 25 октомври:

 

„24 часа”: Хубчев интегрира нови юноши в Левски

 

Старши треньорът на Левски Петър Хубчев използва по-дългата пауза в първенството заради местните избори, за да включва в тренировъчния процес момчета от школата на клуба, на които ще се разчита в бъдеще. На заниманията в сряда и четвъртък на „Герена" към представителния тим се присъединиха пет момчета от школата - защитниците Марин Петков (набор 2003), Владимир Сиромахов, Костадин Илиев и Стефан Стефанов (2002) и нападателят Александър Мицев (2002).

Двама от чуждестранните футболисти на Левски са с леки контузии, които им пречат да водят пълноценни занимания. Това са халфовете Филипе Нашименто и Франко Мазурек. Нашименто е с проблеми от заниманието в сряда, а Мазурек не се включи и в него. Те обаче имат достатъчно време да се възстановят. Следващият мач на Левски е на 31 октомври (четвъртък) от 18,30 часа на „Герена" срещу Дунав. 

 

„Тема спорт”: 8-те милиона за емблемата на ЦСКА тръгват към кредиторите през ноември

 

ЦСКА съвсем скоро ще финализира процесите около фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД. 8-те милиона лева, които бяха платени преди година от "Ред Енимълс" за активите, ще потекат към кредиторите през ноември. Възможно е разпределението да започне през седмицата, която стартира от 4 ноември. В момента се изчакват последните два срока за обжалване от участници в търга – Никола Газдов и "Еко Депозит Солюшънс". Техните срокове за оспорване изтичат на 29 октомври (вторник). Очаква се жалби да няма. След като изтече срокът, съдът официално ще издаде постановлението за разпределението на 8-те милиона лева. Има няколко дни процесуални срокове, затова и се очаква парите да потекат към кредиторите през ноември. Така сагата е към своя край.

 

„Тема спорт”: Перниш с травма в лакътя

 

Вратарят на Берое Душан Перниш и халфът Карлос Охене не тренираха с отбора заради травми. Словашкият вратар се подготвяше във фитнеса, тъй като страда от травма в лакътя. Той излезе за заниманието, но след това се прибра в залата, където бе заедно с Охене. Очаква се те да са на линия за домакинството на Ботев Враца във вторник (29 октомври).

На тренировката в сряда вечерта Александър Томаш и екипът му са си взели довиждане с играчите. Кондиционният специалист Ивайло Младенов също няма да продължи работата си под Аязмото.

 

 

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки