Обзор на "Серия" А (РЕПОРТАЖИ)

Загуби за Юве и Торино

Обзор на "Серия" А (РЕПОРТАЖИ)

Аталанта постигна обрат и така победи с 2:1 като гост на Фиорентина в ранния мач от днешната програма на 23-ия кръг в Серия “А”.

 
Двата отбора се прибраха на почивката с гол преднина на домакините, дошъл след чудесен далечен изстрел на Федерико Киеза в 32-ата минута. През втората част обаче ситуацията изцяло се преобърна в полза на бергамаските. Още в 48-ата минута техният капитан Алехандро Гомес отправи удар, който беше спасен от противниковия вратар Бартломей Драговски, но Дуван Сапата беше на точното място, за да се разпише от добавка. Пълният обрат пък стана факт в 72-ата минута, когато резервата Руслан Малиновски беше точен с удар по земя от разстояние.

Верона обърна Ювентус и го победи с 2:1 на “Маркантонио Бентегоди” в късната среща от днешната програма на 23-ия кръг на Серия “А”. Кристиано Роналдо откри резултата за гостите в 65-ата минута, като по този начин той се разписа в 10-и пореден шампионатен мач, с което подобри клубния рекорд в това отношение. След това обаче Фабио Борини изравни в 76-ата минута, а обратът стана пълен в 86-ата минута, когато резервата Джампаоло Пацини беше точен от дузпа. Така домакините вече са непобедени в осми пореден мач, а само дни преди това първо завършиха наравно 1:1 с Милан, а след това направиха нулево реми с Лацио.
 
В другия игран мач днес Сампдория победи като гост Торино с 3:1.
 
 
РЕПОРТАЖИ ОТ СРЕЩИТЕ ВИЖТЕ ТУК

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки