Ивайло Петков: Първенството трябва да се доиграе!

Останаха само двама футболисти, които не са си намалили заплатите, разкри спортният директор на Левски

Ивайло Петков: Първенството трябва да се доиграе!

Спортният директор на Левски Ивайло Петков говори пред "Хоризонт" за ситуацията около отбора и съгласието на огромен процент от футболистите да си намалят заплатите по време на епидемията и извънредното положение в страната.

 
"У дома съм си . Ако се наложи, качвам се на колата и идвам в София. Идват до столицата миналата седмица, когато водихме разговори с футболистите за намаляването на заплатите. Бяха трима, сега останаха само двама. Те не са отказали, но им е нужно повече време за размисъл. Тези футболисти чакат разговор с техни адвокати и агенти, за да вземат решение. Това, което правят феновете за Левски, също помага на футболистите да вземат решение за намаляване на заплатите. Засега нямаме проблем в това естество. Всички в Левски показва съпричанстност. От 16 март всеки футболист на Левски се готви индивидуално по програма. Разчитаме на техния професионализъм. От понеделник започват с нови програми и се надяваме на тяхната самодисциплина. От чужденците единствено Холмар Ейолфсон не е тук. Той е в Исладния, където отиде да присъства на раждането на първото му дете", каза Ивайло Петков. Според него футболното първенство трябва да се доиграе, както е по програма.
 
"Лично мое мнение е първенството да се доиграе. Но да се изиграят само два мача и да се спре след това първенството не е сериозно. Не може да караме футлолистите да се подготвят 20 дни, за да изиграят два мача. Или играем всички кръгове по програма или спираме. Това отново казвам е лично мое мнение. Работихме по лятнатата селекция още от януари месец. Имаме варианти, следим ги, но трябва да сме наясно какво се случва с клуба, с какви финанси ще разполагаме. Като клуб във всяка една сфера Левски се развива. Тук искам отново искам да изкажа своята благодарност към привържениците на Левски. И смятам, че това е правилен начин за развитието на Левски като клуб", добави Ивайло Петков. 
Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки