Помощник на Хубчев съобщи много лоша новина

Ситуацията в Левски е странна. Ще излъжа ако кажа, че не ни влияе, сподели Георги Донков

Помощник на Хубчев съобщи много лоша новина
Левски ще бъде без капитана си Живко Миланов в първия официален мач след подновяване на шампионата. В петък "сините" приемат Лудогорец на "Герена". Началото на двубоя е 21,00 часа.
 
“Информацията, с която разполагаме в момента е, че че Живко Миланов не е готов и не можем да разчитаме на него”, каза помощник-треньорът на Левски Георги Донков след днешната контрола с Витоша, спечелена от тима му с 3:1.
 
“Като за първи двубой момчетата се постараха, колкото можаха. За всички е ясно, че не сме в оптимална форма и има основателни причини за това. Най-радостно е, че завършихме без контузии. Не само на Левски, и на другите отбори ще бъде трудно да постигнат върхова форма. Надяваме се отборът да се стабилизира. Момчетата искаха, раздадоха се, но едно е да се тренира, а друго е в игрова ситуация. С Лудогорец зарядът ще е съвсем друг", каза още бившият национал.
 
"Ситуацията е странна. Ще излъжа ако кажа, че не ни влияе. Знаем при какви условия работим в момента, но не съм аз човекът, който да коментира тези неща”, каза Донков по повод драмата с акциите и собствеността на "сините".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки