Петко Петков: Сега е време за мъже в Етър!

Преобразиха тунела на стадион „Ивайло“

Петко Петков: Сега е време за мъже в Етър!

Тунелът на стадион „Ивайло“ е преобразен във формата на стилизирана крепостна стена.

На път към терена футболистите на „Етър“ и техните съперници ще виждат надписа „Без милост, боляри!“, емблемата на „Етър“ и герба на Велико Търново.

Вдъхновяващата инициатива е дело на феновете от фенклуб „Етър“, „Ултра фронт Боляри“, „Хелс ултрас“ и ЕГФ. Адмирации за този пример на истинска подкрепа!

„Надяваме се да вдъхновим болярите за множество победи. Предстои и втори етап от преобразяването, който ще е поглед назад към историята на клуба“, заявиха инициаторите на идеята.

Съвместно с Общинско предприятие „Спортни имоти и прояви“, привържениците на „Етър“ възнамеряват да развият идеята си и във фоайето от северната страна на стадиона.

Агитката подкрепи активно и благотворителната кампания „„Етър” – това си ти!”, която клубът стартира за набиране на средства за детско-юношеската школа и първия отбор.

Феновете също популяризират акцията, а целта е всичките 3000 билета за мача с „Дунав“ /Русе/ утре вечер да бъдат продадени.

Междувременно треньорът на “виолетовите” Петко Петков сподели очакванията си за двубоя срещу „драконите“:

– Г-н Петков, какво да очакваме от мача “Етър” – “Дунав”?

– Тежък двубой, в който срещаме един от отборите, замесени в борбата за оцеляване. Надявам се да дадем максимума от себе си и да спечелим.

– Двата отбора в сходни позиции и състояние…
– Да, прави чест на футболистите и от двата отбора, че загърбват проблемите в клубовете си и дават всичко от себе си на терена.

– Каква е настройката сред играчите за този важен мач?
– Имаме пробойна в кораба, напуснаха ни двама футболисти – Краси Станоев и Сашо Дюлгеров по различни причини. Когато сме в затруднено положение, в “Етър” останаха мъжете. Така че разполагам с истински мъжкари, които са готови да защитават своята чест и честта на “Етър”. На мен ми трябват играчи с чисти глави, желанието на двамата беше да напуснат отбора. Всеки има право на решение, те взеха своето решение. При всички случаи това влияе негативно на отбора, но отново ви казвам: сега е време за мъже в “Етър” и не всичко на този свят е пари.

– Смятате ли, че отборът ще е още по-готов кондиционно след първия мач с “Локо” (Пд)?
– Надявам се да навлизаме във форма, защото времето за подготовка беше малко. От два дни пълноценно тренира и Фло Боджадж, той е силна фигура за нас. Той е изключително достоен човек, даде дума, че ще защитава “Етър” до края на договора си. Ясно е, че още не е готов за мача утре, но ще бъде в групата.

– Мачът е част от кампанията за подпомагане на “Етър”. Ще разчитате ли да дойдат тези 3000 зрители, колкото са разрешените билети от квотата?
– Разбира се! Ние разчитаме изключително много на подкрепата на нашите верни фенове. Виждате каква е реакцията на хората, които обичат “Етър”, има дарителска кампания, в която много хора откликват да помогнат в този момент. “Етър” е отбор с традиции и вярна публика и вярвам, че те ще бъдат нашият 12-и играч!
Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Официално: Столична община поиска „Герена“

Вижте подробности

Лудогорец разби Хебър и вече мисли за финала (ВИДЕО)

Рик Джонатан вкара 2, а Недялков се завърна при 4:0 в Разград

OФИЦИАЛНО: Големи буферни зони за ЦСКА - Левски

Вижте подробности

Билетите за ЦСКА - Левски вече са в продажба

Пропуските за Сектор "Б" и "Г" са по 10 лева

Бабич даде почивка на Полонски, за да го съхрани за следващите мачове

Не контузия е причината за смяната на халфа срещу Черно море

Емил Велев: Левски трябва да иска много повече победата

Бившият наставник на "сините" коментира предстоящото последно Вечно Дерби за сезона

Левски U14 разби конкуренцията и стана шампион 3 кръга преди края

Отборът на Георги Коруджиев свърши отлична работа

Втора Лига
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки