Сензациите в пресата: Славия чака 3 милиона паунда от Манчестър Сити

ЦСКА кани Стойчо Младенов и Наско в ложата за дербито, Сираков на среща с феновете, Соу и Джеси на купон в Слънчев бряг и още…

Сензациите в пресата: Славия чака 3 милиона паунда от Манчестър Сити

Сензациите в пресата днес, петък, 19 юни 2020 година:

„Меридиан Мач“: Славия чака 3 милиона паунда за Филип Кръстев

Славия е на прага на рекордна за своята история сделка. Вчера халфът на „белите“ Филип Кръстев премина медицински прегледи в Манчестър Сити и се очаква съвсем скоро трансферът му на „Етихад“ да бъде официално обявен. По информация на „Меридиан Мач“ най-старият столичен клуб може да прибере цели 3 млн. паунда за правата на 18-годишния халф заради различни бонуси. „Вече стана ясно, че Филип се е представил чудесно на тестовете. Всичко е преминало успешно. Сега той ще се върне в България, а в началото на другата седмица би трябвало да финализираме сделката. Манчестър Сити го харесва много“, коментира президентът на „белите“ Венцеслав Стефанов. Очакванията са, че Кръстев ще започне следващия сезон в белгийския Помел, сателит на Манчестър Сити. Има обаче вероятност той да остане в Славия до края на 2020 година, след което през януари 2021 година ще се реши неговото бъдеще - дали ще замине директно за Англия, дали ще отиде под наем в друг европейски клуб, или да остане в „Овча купел“ до края на сезона. Иначе Венци Стефанов заяви, че все още не е ясно къде точно ще се финализират преговорите - в България или в Англия, но вероятно представителите на английския клуб ще дойдат в София другата седмица.

„24 часа“: ЦСКА кани Стойчо Младенов и Наско в ложата за дербито




Легендарният треньор Стойчо Младенов и новите шефове на „Левски“ начело с Наско Сираков са поканени от ЦСКА в ложата на „Васил Левски“ от ЦСКА. Стойчо се прибра за кратко в България и е под въпрос да присъства. Той почти приключва с „Кайсар“, като има оферти от други отбори. Заради проблемите с Прамод Митал и Спас Русев в ложата отдавна шефовете не стоят заедно. На сектор „В“ бе направена миниложа за тези на гостуващия отбор. Сега обаче нещата били променени, като Сираков и Константин Папазов са приети и от публиката на „червените“, още повече че Папазов е бил част от нея дълги години. Иначе феновете на ЦСКА бяха ударени доста сериозно, след като се появиха снимки на Али Соу и Едвин Джеси в Слънчев бряг. Двамата вдигнали купон за рождения ден на централния нападател в понеделник, след като тимът направи 1:1 с „Локо“ (Пд) в София. В мача Соу бе сменен още на почивката, след като се прояви с няколко пропуска, което е редовно за него. Джеси пък отново показа, че си тръгва през лятото, като и той бе сменен, след като „червените“ паднаха с 0:1. Соу едва ли вече си спомня последното си попадение в първенството, като вече пропусна и две решителни дузпи. Милош Крушчич отново ще заложи на него в решителния двубой с „Левски“. В ЦСКА въобще не смятат да пестят играчи за 1/2-финала за купата срещу „Ботев“ (Пловдив) и всички, които висят с картони, ще бъдат хвърлени в битката. „Червените“ са отпуснали 300 билета за домакинския си мач срещу „Ботев“, което предизвика негодувание сред феновете на пловдивчани. За тяхно съжаление, това е точно 30 на сто от седящите места в сектор „Б“ на стадион „Българска армия“, където е агитката на гостите.

"Меридиан мач": Наско Сираков на среща с феновете
Новият собственик на Левски – Наско Сираков – имаше вчера официална среща с една от фенските организации на „синята“ агитка. Тя се проведе в офиса на клуба. Според запознати, привържениците са искали да разберат какво е финансовото състояние на Левски и бъдещите планове за финансиране.

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки