Сензациите в пресата: Херо се пробвал за ас на Локо (Пд)

Даниел Кайзер пред завръщане в Ботев Пд, Неделев вече бил готов за чужбина

Сензациите в пресата: Херо се пробвал за ас на Локо (Пд)

Сензациите в родната преса на 5 юли, неделя, 2020 година:

Тема Спорт: Даниел Кайзер пред завръщане в Ботев Пловдив

Ботев Пловдив е близо до това да привлече за втори път полския страж Даниел Кайзер, който бе част от тима от 2017 до 2019 година.

Бившият вратар на канарчетата има дого­вор с Шльонск Вроцлав до лятото на 2022 година, но сам е заявил желание да напусне елитния тим. През този сезон той 32 пъти оставаше на пейка­та, като до момента не записа нито един мач за тима.

Кайзер бе част от жьлто-черния състав две го­дини от лятото на 2017 до 2019 г. Той записа 55 мача с екипа на Ботев, в които спаси 10 дузпи. Полякът бе с огромна заслу­га за спечелената от Бо­тев Суперкупа на Бълга­рия през 2017-а след поб­еда над Лудогорец с дуз­пи. Кайзер спаси първа­та, изпълнена от Марселиньо.

В момента канарчета­та разполагат с двама вратари - Янко Георгиев и Георги Аргилашки. И двамата имат договори за по още един сезон.

Меридиан мач: Херо се пробвал за ас от Локо (Пд)

От Берое са пробва­ли да измъкнат един от най-важните играчи в схемата на Бруно Акрапович, научи „Ме­ридиан Мач". Димитър Димитров и компания са опитали да омаят Йосип Томашевич и да го отмъкнат под Аяз­мото. Хърватинът е бил следен под лупа от един от помощни­ците на бургазлията -Георги Чиликов. Бив­шият нападател на Левски и ЦСКА останал доволен от пока­зателите на Томашевич по време на мачовете. За капак Йосип бе сред футболистите, чийто договори изтичат. От Берое са се възползва­ли от това и дори са му отправили оферта. Тази трансферна сага обаче приключи с ус­пешен край на Локо­мотив (Пд). Хървати­нът обявил,че не иска да напуска „Лаута", защото бил верен на Бруно Акрапович, който възроди кариерата му.

Както „Меридиан Мач" вече писа, Тома­шевич и Петрович ще подновят договорите си с Локо.

Двамата обаче ще пропуснат днешното домакинство на Берое, което е днес от 18,45 часа. Причината е, че титулярите от истори­ческата победа на фи­нала над ЦСКА са по­лучили правото да си избират дали ще изля­зат. Твърдо аут са Лу­ков, който е наказан, и Масоеро. Арженти­нецът се е оплакал от контузия още на по­чивката в сряда.

Меридиан мач: Неделев вече бил готов за чужбина

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Не­делев очевидно му е омръзнало в клуба. Самият той призна, че май вече му е вре­ме да направи тран­сфер в чужбина. На­ционалът игра преди време без успех в Майнц 05, а след това отказа оферти на Лудогорец, ЦСКА и Левски, за да остане верен на „канарчетата".

„Имам оферта от Трабзонспор. Все още не сме говорили с Ботев. Като свърши сезонът, ще седнем и ще обсъдим с ръ­ководството. Абсо­лютно съм готов. Мис­ля, че е време и го искам. Доста време прекарах тук, откакто се върнах от Герма­ния", каза халфът след успеха над Дунав. „Отново ще е труден мач срещу Етър", прогнозира той.

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки