СЕНЗАЦИЯ: ЦСКА 1948 иска и Божинов!

Вижте подробности

СЕНЗАЦИЯ: ЦСКА 1948 иска и Божинов!

Новакът в елита на България ЦСКА 1948 не спира да изненадва с трансферната политика преди старта на новия сезон.

Клубът има интерес към Валери Божинов, като вече е било отправено запитване от страна на ръководството на ЦСКА 1948 към бившия български национал, съобщават колегите от Букмейкър Рейтинги, позовавайки се на свой достоверен източник. Божинов е отклонил поканата въпреки желанието и на Красимир Балъков да го има в състава си за новия сезон. Амбициите на ЦСКА 1948 са били да създадат атомно нападение макар и с футболисти в напреднала възраст – Мартин Камбуров и Валери Божинов. Както е известно, Камбуров вече подписа с новака в елита и бе представен като ново попълнение.

Причината, поради която Валери Божинов на този етап не желае да подписва с ЦСКА 1948. Той все още се надява през новия сезон някой от Левски да го потърси и да го върне в България. Със сигурност амбицията на Божинов не е да бъде несмеянем титуляр, а просто да помага в нужните моменти и на по-младите футболисти, които ще преобладават на „Герена“ заради финансовата криза. Избирайки ЦСКА 1948, Божинов автоматично би си затворил вратата на стадион „Георги Аспарухов“, но е факт, че е бил потърсен от клуба.

Преди няколко дни самият Божинов заяви категорично, че иска да продължи с кариерата си, като в момента има договор до края на сезона с италианския втородивизионен Пескара. Контрактът му обаче е само до края на сезона, а Божинов така или иначе е твърда резерва в Пескара, като има 30 минути игрово време в рамките на три мача, в които влиза като резерва.

Дотук столичани категорично са най-активният отбор в селекцията и вече привлякоха Мартин Камбуров, Галин Иванов от Славия, Симеон Петров, Цветомир Тодоров, Георги Иванов, Димитър Пиргов, Димитър Савов и Ангел Бастунов.

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки