В ИТАЛИЯ: Ювентус с нова крачка към титлата (ВИДЕО)

"Бианконерите" ударихаа Лацио, Роналдо вкара два гола

В ИТАЛИЯ: Ювентус с нова крачка към титлата (ВИДЕО)
Ювентус е все по близо до нова титла. Тимът на Маурицио Сари спечели с 2:1 домакинството си на Лацио и води с осем точки пред втория Интер. До края на сезона остават четири кръга. 
 
В 36-ата минута Рабио получи извеждащо подаване от Роналдо. Французинът пое топката и показа страхотна скорост, но ударът му беше отразен от Стракоша. Секунди след това Роналдо засече центриране от корнер, което обаче мина на сантиметри покрай страничния стълб.
 
Лацио стигна до най-доброто положение в 44-ата минута. Голмайсторът на тима и на Серия А - Чиро Имобиле, стреля от границата на наказателното поле, а топовният му изстрел се отби от страничния стълб до Шчесни. 
 
В 48-ата минута Бастош игра с ръка след удар на Кристиано Роналдо. Ситуацията беше прегледана от ВАР, тъй като имаше съмнения дали това е станало в наказателното поле или извън него. В крайна сметка реферът Даниеле Орсато посочи бялата точка. Зад топката застана Роналдо, който беше безкомпромисен за 1:0.Така попаденията на му станаха 51 в елита на Италия. 
 
Само две по-късно португалецът удвои резултата след светкавична контраатака. Роналдо на два пъти имаше възможност да оформи своя хеттрик. При втората от тях ударът на португалеца срещна напречната греда.
 
В 83-та минута Чиро Имобиле изпревари Леонардо Бонучи. Бранителят извърши необмислено нарушение, след което беше отсъдена дузпа. Зад топката застана именно Имобиле, който не остави шансове на Войчех Шчесни - 2:1. 
 
 
СТАРТОВИ СЪСТАВИ
 
ЮВЕНТУС: Шчесни, Куадрадо, Бонучи, Де Лихт, Алкс Сандро, Рабио, Пянич, Матюиди, Дъглас Коста, Игуаин, Кристиано Роналдо
 
ЛАЦИО: Стракоша, Луис Филипе, Ачерби, Бастош, Ладзари, Милинкович-Савич, Каталди, Пароло, Андерсон, Кайседо, Имобиле
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки