ИЗВЪНРЕДНО: ЦСКА 1948 с нов удар по ЦСКА!

30 лева е най-евтиният билет за мача в петък

ИЗВЪНРЕДНО: ЦСКА 1948 с нов удар по ЦСКА!
Скъпи цени на билетите бяха определени за първия мач от новия сезон в елита между ЦСКА 1948 и ЦСКА. Феновете ще влизат на Националния стадион "Васил Левски" срещу 30, 40 и 50 лв. 
 
Новината беше потвърдена от официалния сайт на тима от "Борисовата градина". Според информацията, която е публикувана там, привържениците на домакините ще бъдат настанени в секторите "В" и "Г", където пропуските са на цени съответно от 40 и 30 лв. 
 
От ЦСКА 1948 обаче разкриха пред Спортал, че пропуските за сектор "Б", "В" и "Г" ще бъдат пуснати в свободна продажба. Билетите за централната трибуна са по 50 лв. а за "Б" - 30.
 
"Не искаме да има омраза. Да, решихме да пуснем 3000 пропуска свободно на пазара, всеки може да закупи билет закъдето поиска. Защо са такива цените ли? Този мач се чака повече от четири години, това е едно истинско дерби. Редно е на такива мачове цените на билетите да са по-високи, както е в Европа", заяви изпълнителният директор на новака в елита Добрин Гьонов.
 
На базата на вчерашната заповед на Министерството на здравеопазването на мача могат да присъстват максимално 4000 зрители - по хиляда в сектор.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки