Руди Гарсия: У нас остана усещането за несправедливост на фона на създадените положения

"Байерн беше в ролята на абсолютен фаворит, но не ни победиха лесно"

Руди Гарсия:  У нас остана усещането за несправедливост на фона на създадените положения

 Лион отпадна на полуфиналите в Шампионската лига след загуба с 0:3 от Байерн (Мюнхен), но френският тим може да се гордее с представянето си и в този мач. През първото полувреме отборът пропиля няколко чисти положения и наставникът Руди Гарсия нямаше как да не съжалява за тях.

"Ние заслужавахме да поведем и имахме възможности да го направим, но благодарение на великолепната игра на Серж Гнабри напред излезе Байерн. У нас остана усещането за несправедливост на фона на създадените положения, но независимо от разочарованието през второто полувреме не се предадохме", каза Руди Гарсия.

"След почивката играхме много добре. Атакувахме по цялата ширина на терена. Можехме да намалим и интригата да се върне, но Мануел Нойер спаси Байерн", продължи треньорът на "хлапетата".

"Байерн беше в ролята на абсолютен фаворит, но не ни победиха лесно и мисля, че трябва да са щастливи от резултата", добави Гарсия, който не успя да стане вторият французин след Дидие Дешан, извел френски отбор до финал в турнира на шампионите.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки