ОФИЦИАЛНО: Етър с нова клубна управа

Избраха 27-годишен за президент

ОФИЦИАЛНО: Етър с нова клубна управа

Търновски бизнесмени влязоха в новия Управителен съвет на футболния "Етър" в момента, когато клубът е без треньор, има над половин милион лв. задължения и няма генерален спонсор.

7-членното ръководство на виолетовите бе избрано на двучасово общо събрание на клуба в сряда.

Председател на новата управа е 27-годишният Деян Куздов, който оглавява Постоянната комисия за младежта и спорта във Великотърновския общински съвет.

Той е собственик на маркетингова компания и е най-младият местен парламентарист.

Бронзовият медалист от САЩ 94 Цанко Цветанов е единственият от досегашните членове на клубната управа, който остава и за новия тригодишен период.

Освен него в управата влизат още Кристиян Дешков - син на известния предприемач Пламен Дешков и собственик на крупна строителна компания, Любомир Филипов, чиято дейност е свързана с недвижими имоти, Георги Марков - застрахователен брокер и общински съветник в старата столица, Светослав Тотев - търговец и дистрибутор на вносен алкохол и цигари, Деян Куздов и компютърният спец Цветомир Бояджиев като представител на феновете.

"Радващото е, че представителите на великотърновския бизнес застанаха зад клуба. На първо време трябва спешно да решим проблема със старши треньора. Всички сме на мнение, че трябва да направим разговор с Петко Петков и да му предложим да остане наставник на "виолетовите", коментира след първото заседание на управата Деян Куздов. Целта на всички в Управителния съвет е "Етър" да запази мястото си в Първа лига.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки