Джарета: Благодаря на фамилия Ганчеви

„Никога не се отказвайте и само ЦСКА!“

Джарета: Благодаря на фамилия Ганчеви

Вече бившият спортен директор на ЦСКА Кристиано Джарета публикува емоционален пост в Инстаграм, с който се сбогува с армейците.

В сряда английският втородивизионен Уотфорд обяви официално, че 52-годишният италианец вече заема същия пост в клуба.

Впоследствие Джарета се обърна към доскорошните си работодатели в Борисовата градина и към червените фенове.

"Благодаря ти, ЦСКА! Това бяха две страхотни години, които винаги ще нося в сърцето си. Благодаря и на фамилия Ганчеви за тяхната подкрепа и за това, че продължават да правят всичко по силите си, за да вдигнат клуба. Късмет и на всички "червени" хора, вие ще спечелите заедно!", написа Джарета и добави два хаштага - "Никога не се отказвайте" и „Само ЦСКА“.“

Кристиано Джарета работи в ЦСКА приблизително година и половина. Първоначално италианецът бе спряган за спортен директор на Левски, след като бе привлякъл 17-годишния Антонио Вутов от сините в Удинезе в началото на 2014-а.

Джарета обаче се разбра с Гриша Ганчев, а връзките му на Ботуша бяха мигновено използвани при трансфера на Кирил Десподов в Каляри през януари 2019 г.

Пак тогава спортният директор спомогна за откупуването на правата на Али Соу от Киево, който през есента на 2018 година игра под наем на "Армията".

През миналото лятото препоръча италианския халф Диего Фабрини от Ботошани (Рум), който обаче остана в ЦСКА точно 86 дни, преди да разтрогне договора си и да отиде в Динамо Букурещ.

Последният трансферен прозорец на Джарета през зимата ще се запомни с привличането на сънародника му Стефано Белтраме от Ювентус.

В ЦСКА на този етап не възнамеряват да назначават заместник на италианеца. Така постът спортен директор в червения клуб на практика се замразява, след като преди идването на Джарета бе заеман от Пламен Марков, който оттогава е изпълнителен директор.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки