Сензациите в пресата: Ще си тръгне ли Заги от Славия?

Македонецът с първа тренировка при „белите“, Митко Илиев изпревари великия Садъков, Петко Петков е в болничен - бъдещето му се решава в понеделник и още…

Сензациите в пресата: Ще си тръгне ли Заги от Славия?

Сензациите в пресата днес, събота, 29.08.2020 година:

„Меридиан мач“: Ще си тръгне ли Заги от Славия?

Ще си тръгне ли най-успешният треньор на Славия този век от „Овча купел“? Това е въпросът, който мъчи всички, свързани с „белия“ клуб. Златомир Загорчич направи наистина феноменални неща с отбор, с неособено висок кадрови потенциал. Купа на България, трето място миналия сезон и куп взети точки или победи над Левски, Лудогорец, ЦСКА... Напоследък обаче нещата в Славия не вървят и тимът няма победа от началото на сезона - 1:1 с Черно море, 0:3 от Лудогорец, 0:2 от Локо  (Пд), а за капак и отпадането от Кукъси. Спадът в играта на „белите“ обаче е напълно очакван. Тръгнаха си Галин Иванов, Георги Йомов, Цветелин Чунчуков, почти бе продаден и Янис Карабельов, като не е изключено това да се случи скоро. И кой бе привлечен на тяхно място - ветеранът Димитър Рангелов и дефанзивният футболист Радослав Терзиев. Така че изобщо не се изненадвайте от думите на Загорчич след поражението от Локо (Пд), когато почти в прав текст каза, че си тръгва. Той води Славия и срещу Кукъси, но след мача на всички от „белия“ лагер им бе забранено да говорят. А това показва колко голямо напрежение се е натрупало в „Овча купел“. Изобщо няма да е изненадващо, ако Заги напусне Славия, ако не сега, то след дербито с ЦСКА, което е утре.

„Тема спорт“: Македонецът с първа тренировка при „белите“

Северномакедонският ляв бек Филип Антовски дойде в София и вчера направи първа тренировка със Славия. 19-годишният бранител ще е под наем за една година от Динамо Загреб. Там той е играл основно за втория тим и в Младежката Шампионска лига. 19-годишният Литовски преминава в хърватския гранд от Вардар Скопие през лятото на 2019 година. Той има 4 мача за младежкия национален отбор на Северна Македония. Развитие се очаква и около привличането на крилото Александър Тонев. Той се опитваше да си уреди трансфер в Унгария, след като се оказа ненужен в Ботев Пловдив. Ако не успее да си намери отбор навън, е дал дума на президента на Славия Венцеслав Стефанов да премине на "Овча купел".

„Меридиан мач“: Петко Петков е в болничен, бъдещето му се решава в понеделник

Петко Петков продължава да е треньор на Етър.Той е в болничен и именно това е причината специалистът да не води тима при гостуването на Монтана и днес срещу Лудогорец. В понеделник Петков ще има среща с новите шефове на „болярите“, на която ще се реши бъдещето му. Те искат Петков да остане, но последната дума ще има бившият помощник-треньор на Лудогорец. Днес „виолетовите“ ще бъдат водени от Калоян Чакъров, а по документи треньор ще е Тодор Киселичков. 

„Меридиан мач“: Митко Илиев изпревари великия Садъков
Димитър Илиев продължава да пише история за „смърфовете“. Той вече е играчът с най-много голове за „черно-белите“ в Европа от дузпа, като изпревари легендата Аян Садъков, който е вкарал две попадения от 11-метров удар в турнирите.
Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки