Сасуоло лидер в Италия след нов разгром (ВИДЕО)

Второ поредно 4:1 над новак прати тима на върха във временното класиране

Сасуоло лидер в Италия след нов разгром (ВИДЕО)
Сасуоло постигна втора последователна победа над новак с резултат 4:1 и оглави временното класиране в Серия А преди изиграването на останалите срещи от третия кръг.

След като преди седмица тимът спечели категорично гостуването си на Специя, сега Сасуоло отнесе с 4:1 и Кротоне, макар че гостите имаха повече положения за гол в срещата. 

В 19-ата минута Доменико Берарди откри резултата в полза на “неровердите” чрез удар по земя. В 49-ата техният съперник получи правото да изпълни дузпа след фаул на Меди Бурабия срещу Лука Чигарини. Сими пък я превърна в гол.

Едва девет минути по-късно обаче Сасуоло също си спечели дузпа след игра с ръка на Педро Перейра, а Франческо Капуто беше точен от бялата точка.

В 85-ата минута нападателят беше изведен сам срещу вратаря и отбеляза втория си гол в мача, а крайното 4:1 оформи Мануел Локатели в добавеното време, възползвайки се от неразбирателство в противниковата защита. 

Благодарение на успеха си Сасуоло събра 7 точки и вече е лидер в Италия, докато Кротоне остава закотвен на дъното с три загуби и без точков актив.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки