Капитанът на България: Не се съмнявам в успеха над Унгария!

„ЦСКА успя с хубава игра да стигне до групите на Лига Европа“, каза Петър Занев

Капитанът на България: Не се съмнявам в успеха над Унгария!

Защитникът на ЦСКА Петър Занев вече е добре и може да тренира на пълни обороти. Наскоро той се възстанови от коронавирус и сега се надява, че след паузата за националните отбори ще е напълно готов да се завърне в състава на „червените“.

Той бе сред гостите при представянето на биографичната книга на Димитър Пенев, а пред журналистите изрази увереност, че България ще се справи с Унгария по пътя към Европейското първенство.

"Очаквам да имаме този път повече късмет и да се поздравим с успеха. Знаем, че мачът с Унгария е много важен и не се съмнявам в успеха. Треньорът трябва да каже какво трябва да направят момчетата. Аз мога само да пожелая успех на момчетата и не се съмнявам в крайния успех, защото се създаде добър колектив и атмосфера. По мое скромно мнение отборът изигра два много силни мача. Тимът стоеше добре тактически и трябва да си вярват, за да се поздравим с победата. В съвременния футбол се получават изненадващи резултати. Човек не може да каже какво ще стане в предстоящия мач. Докато не разберем, че трябва тактическа дисциплина и себераздаване на терена, няма да се получават нещата", каза Занев, цитиран от bTV, а после коментира представянето на клубния си отбор на международната сцена.

"ЦСКА успя с хубава игра да стигне до групите на Лига Европа. Отборът показа много добра тактическа дисциплина. Тимът се представи много успешно в тези четири мача и дано в групите продължим по този начин. Ако има тактическа дисциплина – резултатите ще дойдат. Али Соу е добър футболист и всеки един такъв играч е нужен на ЦСКА. Така се получи, че той остава в отбора и съм сигурен, че ще помогне много на тима. Не мога да коментирам трансфера на Кирил Десподов. Не съм аз човекът, който да го направи. Всеки си има глава на раменете и преценява къде да отиде. Тайно се надявах да срещнем ЦСКА Москва в групите на Лига Европа, защото в момента не са в добро състояние и можеше да се поздравим с два успеха."

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки