ЦСКА пусна в продажба билетите за мача срещу ЧФР Клуж

Касите на стадион „Българска армия“ ще работят всеки делничен ден от 10:00 до 19:00 часа

ЦСКА пусна в продажба билетите за мача срещу ЧФР Клуж

ЦСКА пусна в продажба билетите за първия домакински мач от груповата фаза в турнира Лига Европа. "Червените" срещат румънския ЧФР Клуж слеващия четвъртък на Националния стадион. 30% от капацитета му ще може да бъде запълнен. Това означава, че около 12 000 зрители ще подкрепят отбора на Стамен Белчев.

 
Ето какво пише в официалния сайт на "червентие":
 
"Клубът изказва огромни благодарности на Министерството на здравеопазването и Министерството на младежта и спорта, които разрешиха капацитетът на Националния стадион „Васил Левски“ да бъде зает до 30% за мача с ЧФР Клуж, съгласно указанията на УЕФА.

В тази връзка Ви информираме , че ЦСКА подписа договор за партньорство със софтуерната платформа URBO, която ще бъде ангажирана с разпространението на билетите за мачовете от груповата фаза на Лига Европа.

Сътрудничеството включва продажба на билети на каса, чрез платформата на компанията и нейните парнтньори, социалните мрежи на ЦСКА, а в момент на разработка е проект за мобилна апликация на клуба.

В продажба вече са пропуските за първата среща на 22 октомври с румънския шампион. Както вече обявихме, всички картодържатели ще получат СМС с уникален код, който им осигурява в рамките на следващите три дни предимство да закупят по 2 билета с 10% отстъпка от цената. В съобщението на мобилния телефон ще има прикачен линк и след съответната регистрация те ще могат да си ги поръчат онлайн. Тези, които желаят, ще могат да си вземат билетите и на място на долупосочените каси при представяне на уникалния код. За улеснение се дава възможност един привърженик да закупи и полагащите се билети за своите приятели, стига да представи техните кодове. Опцията ще приключи до 23:59 чaса в петък, след което невзетото количество ще бъде пуснато в свободна продажба. В такава вече е и останалата свободна квота от капацитета на стадиона, а феновете могат да се сдобият с пропуски по няколко начина:

- На касите до фенмагазина на стадион „Българска армия“ всеки делничен ден от 10:00 до 19:00 часа. В събота касите ще работят от 14:00 до 20:00 часа, а в неделя от 12:00 до 18:00 часа." 
Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки