Марек с най-доброто в Сливница

Сливнишки герой без двама за мача

Марек с най-доброто в Сливница

Футболистите на Марек се готвиха с голяма доза настроение на стадион "Бончук" под ръководството на наставника си Светльо Георгиев за мача срещу Сливнишки герой.

Играта на домакините е добре разучена от треньорския щаб на Марек. Познават им силните и слаби страни и знаят как да ги победят.

„Друга алтернатива пред нас няма, освен да продължаваме да играем сериозно и отговорно и с хъс и воля за победа и реално съдийство да спечелим трите точки, за да запазим лидерските си позиции. Изтече наказанието на нападателя Димитър Панталеев и по този начин ще бъдем в пълен състав за мача срещу Сливнишки герой”, споделиха от треньорския щаб на Марек.

Старши треньорът на Сливнишки герой Петър Малинов сподели, че в този мач няма да може да разчита на наказания Петър Малинов-младши, както и на нападателя Нико Ничев, който със сигурност до края на есенния дял на първенството ще бъде извън строя заради предстояща операция на скъсан менискус.

„Предстои ни много тежък мач срещу временния лидер в групата-този на Марек от град Дупница Колегата Светльо Георгиев успя да изгради много добър отбор, който играе бърз и атрактивен футбол и ненапразно се намират на върха на таблицата. Те ще търсят победа на всяка цена за укрепване на позициите си, а ние – спечелването на мача за подобряване на временното класиране, което не отговаря на нашите истински възможности”, допълни Петър Малинов.

Вероятен състав на Марек: Пламен Младенов, Христо Каймакански, Антонио Арсов, Николай Николов, Петьо Иванов, Джордж Николов, Веселин Любомиров, Александър Близнаков, Димитър Владимиров, Димитър Чечев, Димитър Панталеев.

Митов: Характерът ни победи

Треньорът доволен след 1:1 в Дупница

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Легенда на Спартак Вн с емоционален призив към феновете на тима

Асен Михайлов отправи ясно послание към всички симпатизанти на отбора

„Соколите“ пробват трима чужденци

Те ще тренират няколко дни с тима

Марек призова феновете си за подкрепа

В предстоящия домакински мач от Втора лига срещу Септември (София)

Иван Иванов: В ЦСКА 1948 има много талантливи млади футболисти

"Зарадвах се, когато се отвори тази възможност..."

Павлин Николов обяви бъдещето на Росен Кирилов

Треньорът на отбора ще продължи да бъде на поста си и следващия сезон

Официално: ЦСКА 1948 представи Иван Иванов

Той ще води дубъла, а Алвеша се връща начело на третия отбор

Ясни са съдиите за кръгa във Втора лига

Вижте кой ще свири Марек – Септември (София)

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки