Сензациите в пресата: Минал през Левски се оплака от расизъм в България

Вижте и някои от интересните акценти за днешния ден

Сензациите в пресата: Минал през Левски се оплака от расизъм в България

Сензациите в пресата за днешния ден:

"Тема Спорт": Минал през Левски се оплака от расизъм в България
Бившият халф на Левски Кевин Бру се оплака, че е станал жертва на расизъм по време на престоя си в България. 31-годишният френски полузащитник носи екипа на "сините" през сезон 2013/14. Той изигра общо 26 мача във всички турнири, в които вкара 1 гол.

"Чуваха се маймунски звуци от трибуните, издавани от двама-трима идиоти. Това ставаше, когато играех с топката. Случвало се е други играчи да получават банани, излизайки на терена. Но това може да се види в Италия или на други места, включително и във Франция. Аз не се впечатлявах, защото извън стадиона не съм имал проблеми. Имахме обаче сложен сезон. Аз бях от най-скъпоплатените играчи в клуба и бях изваден от състава заради липса на резултати. Затова и трябваше да намеря начин да си тръгна", заяви Бру в интервю за leparisien.fr.

"Тема Спорт": Домовчийски се завърна в групата на Ботев (Враца)
Капитанът на Ботев (Враца) Валери Домовчийски се завърна в групата след дълго отсъствие заради контузия. Вероятността Домо да започне при визитата на Лудогорец нес обаче не е много голяма.

"На две тренировки е, както се казва. Влади Узунов и Чавдар Ивайлов останаха във Враца, тъй като имат болежки. Някои са в групата за самочувствие. При нас двама-трима да ги няма и си е проблем. А това ни се случва постоянно. Отделно Даниел Гаджев е наказан", коментира наставникът на Ботев Антони Здравков.

За съперника той сподели: "Познавам ги добре. Това, че са паднали в Лига Европа, няма нищо общо с първенството. Имат достатъчно хора, ще направят промени в състава. Чака ни тежък мач. Но пък ние си имаме самочувствието, че ги победихме на старта на сезона", сподели треньорът на врачани.

На 8 август, в първия кръг, Ботев надигра у дома Лудогорец с 3:1.

"Тема Спорт": Филип Кръстев мисли за чужбина, но иска да помогне максимално на Славия
Талантът на Славия Филип Кръстев, който от Нова година преминава в белгийския втородивизионен Ломел, заяви, че вече мисли за чужбина, но въпреки това се надява да помогне максимално на тима си. "Белите" са предпоследни в класирането на efbet Лига.

"Много странно е това, което се случи през последните няколко месеца, защото миналата година имахме страшно силен отбор и можехме да се състезаваме с всеки един съперник и дори бяхме сред най-добрите в България. Тзи година много неща са различни и не сме същият тим - не играем със същия хъс и настроение. Все едно няма вдъхновение в нас и е тежка ситуацията, но ще трябва да работим", каза Кръстев.

"Мисля за чужбина, но съм концентриран в оставащите ми мачове за Славия. Искам да дам максималното и да помогна на отбора, за да постигне възможно най-добрите резултати", каза младокът.

В сряда "белите" приемат Ботев (Пловдив) в отложен мач.

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки