Нови шест мача от 12 кръг за първенството на областна група Струма-2 ще се изиграят по терените на община Петрич

Вижте кои са срещите

Нови шест мача от 12 кръг за първенството на областна група Струма-2 ще се изиграят по терените на община Петрич

 В Михнево местния Ураган ще домакинства на отбора на Яворница от едноименното селище. Капитанът на Ураган Александър Тилев сподели, че организацията им за този мач е на много високо равнище. Футболистите са с настройката да победят в този двубой и да се класират колкото може по-напред. „Познавам много добре играта на гостите и всичко това съм обяснил на колегите. В отбора на Яворница играят няколко футболисти, които са преминали и през мъжкия отбор на ОФК Беласица, между които Боби Яков, Методи Стоименов-Гелс, Фейзи Бекташев. Ще ни бъде много трудно, защото отборът на гостите, макар и като новак в групата, показва добри игри и ненапразно е сред първите 6 във временното класиране. Независимо от всичко, ще спечелим този двубой”.

 
В Самуилово четвъртия във временното класиране отбор на Калабак ще посрещне осмия – Вихър Кавракирово. В изминалия кръг футболистите от Самуилово победиха като гости Огражденец Кърналово, а Вихър в продължението победиха с 3:2 силния отбор на Яворница. Президентът на Калабак е повече от сигурен, че ще бъдат краен победител в този двубой, който ще се играе на отлично подготвен терен като за голям мач.
 
В Марикостиново отборът на Струма ще приеме Огражденец Кърналово. В изминалия кръг беше присъден служебен резултат за отбора на Струма в Генерал Тодоров. Гостите претърпяха загуба като домакини от Калабак Самуилово. В този двубой повече от ясно е, че четата на Атанас Терзиев не само ще спечели, но и ще гони победа с по-убедителна разлика, за да запази шансовете си за атакуване на първото място за в бъдеще.
 
В село Беласица едноименния тим ще домакинства на Локомотив Генерал Тодоров. Това всъщност ще бъде опашкарското дерби между последните два отбора в таблицата. Капитанът на домакините Кирил Стамчев се надява в този мач неговите колеги, които са с много малък опит, защото са на по-малка възраст, да играят стегнато и мобилизирано и да запишат втората си победа от началото на първенството. За отбора на гостите единствения проблем е дали ще могат да се съберат футболистите, защото са работещи и по тази причина напоследък не се явяват и се стига дÐ
 ¾ неприятни загуби, които ги отведоха на предпоследното място в таблицата.
 
Отборът на Стрела Петрич ще домакинства на Граничар Кулата в Кърналово. Символичните домакини се водят от известния футболист Щерю Димитров-Ромарио. Неговият тим до момента има само една победа и едно равенство и заема десето място в таблицата. Отборът на Граничар е девети с 6 спечелени точки. Наставникът на гостите Витко Андонов-Дон Витоне е уверен, че футболистите ще се съберат и ако това стане факт, то със сигурност ще запишат третата си победа, и да подобрят класирането си.
 
В Коларово ще се играе дерби мачът  между отбора на Подгорец и Светкавица Митиново. До момента отборът на домакините е единственият без загуба от началото на настоящото първенство. Отборът на гостите, който през последните няколко първенства беше водещ в групата, изведнъж през есенния дял на настоящото първенство показва учудващо колебливи игри и неочаквани резултати, в резултат на което се озова на пето място, което не отговаря на истинските възможности на футболистите. Дори и президентът на клуба няма отговор на въпроса на какво се дълж
 и това колебливо представяне на отбора през настоящото първенство. Той е уверен, че за дерби мача в Коларово футболистите ще играят мобилизирано  и отговорно, за да излязат с чест от двубоя.
Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки